Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabii24

sex z kuzynem

Polecane posty

Gość gabii24

ma pewien problem... kocham kuzyna z wzajemnoscia żyjemy ze soba (anal, oral) od 4 lat (nasi ojcowie sa rodzenstwem).narazie nikt o naszym zwiazku nie ma pojecia, ale tak jak mlodz chcemy zalozyc rodzine ,miec dzieci.boje sie reakcji otoczenia na to nowine, jeszcze bardziej tego-cz to jet grzch ze sie kochamy? czy kosciol udzieli nam slubu?czy nasze dzieci beda zdrowe? prosze odpowiedz mi na to pytanie , a moze ty tez to przezyles ?oczekuje powaznych odpowiedzi. z gory dziekuje

1. Dzieci mogą mieć poważne powikładia. 2. To jest kaziroctwo. 3. To jest grzech. 4. To jest nienormalne. 5. TO JEST PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!

jesteście ciotecznym rodzeństwem , nie założycie rodziny, nie będziecie szczęśliwi nie będziecie mieli dzieci, to tak w skrócie a teraz spać

Gość gabii24
to nie jest żadna prowokacja

Gość migotka18
zaprawdę powiadam wam ruchajcie się ja wam błogosławię

Gość kaziroDZtwo
to po pierwsze i chyba kościół nie udziela takich ślubów... Nie wiem jak z urzędem. Po drugie, wasze dzieci mogą być ciężkko chore. Po trzecie rodzina was wyklnie, a ludzie będą wytykać palcami... Zaleta - nie musiałabyś zmieniać nazwiska ;)

Gość erodynam
Juz pare lat uprawiam sex z kuzynem i doszlam do wniosku ze z nim jest mi najlepiej jest trzy lata starszy odemnie,po kazdym razie z nim czuje sie jak zebym z paroma sie kochala,a to tylko moj kuzyn ze swoim pieknym ku..em mnie tak dogadza

Gość gabii24
to co piszecie świadczy o dyskryminacji związków partnerskich w Polsce :(

Gość _____njcbjdb
w mojej rodzinie kuzynostwo miało dziecko,które urodziło się z powaznymi wadami i nie dożyło 10 lat