Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ProstoWserce20

Byla dziewczyna mojego chlopaka

Polecane posty

Gość ProstoWserce20
Nie wiem czy dobrze zrobilam;( ale chyba to, ze ona odebrala jego telefon bylo wystarczajacym powodem .... strasznie sie czuje ;((

Gość Martynkowska __23
A tam dziewczyny, zamiast knuć intrygi jak się pozbyć eks badzcier po prostu sobą, czarujcie faceta pod każdym względem, gotujcie pyszności, badzcie dzikie w łóżku, słuchajcie o czym mówi, dużo się śmiejscie, zawsze pięknie wyglądajcie, ufajcie mu i okazujcie mu to zaufaie a zobaczycie po jakimś czasie tyle cień byłej. Uwierzcie mi wiecznie nafuczona panna, bojąca sie panicznie o swojego faceta nie jest tak atrakcyjna jak eks i tysiace wspomnień z nią związanych, miałam taką sytuację, krew mnie zalewała ale nie dałam po sobie poznać, skupiłam się za to na sobie i swoim związku, niedługo biorę ślub, mój narzeczony spławił kilka razy namolną eks, teraz nie mają żadnego kontaktu. a ja triumfuje :)

Gość PROSZE NAPISZCIE CO MAM ROBIĆ
JESTEM W ZWIĄZKU OD ROKU, ZALEŻY MI NA NIM, ALE ON PRACUJE ZE SWOJĄ BYŁĄ Z KTÓRĄ BYŁ 4 LATA, GDY JEST ZE MNĄ JESTEM NAJSZCZĘŚLIWSZA NA ŚWIECIE, A GDY IDZIE DO PRACY, BIJE SIĘ Z MYŚLAMI, BOJE SIĘ ŻE MNIE OKŁAMUJE CHYBA WŁAŚNIE SOBIE UŚWIADOMIŁAM ŻE MU NIE CHYBA NIE POTRAFIE ZAUFAĆ... ALE JEŚLI SIĘ MYLE, ROZMAWIAŁAM Z NIM I ON MÓWI ŻE NIC DO NIEJ NIE CZUYJE ITD JAK TO KAŻDY FACET MÓWI W TAKIC SYTUACJACH. ALE GDY ONA ZNALAZŁA SOBIE NOWEGO PARTNERA TO WIDZE ŻE GO TO ZMARTWIŁO... I GDY SIĘ Z NIĄ POKŁUCI NIE MOŻNA WOGÓLE SIĘ Z NIM DOGADAĆ, JEST ZAŁAMANY, SMUTNY.