Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mizogonka bez ogonka

Chłopak mnie tam...polizał i teraz mam do niego wstręt

Polecane posty

Prosiłam go by tego nie robił, a teraz straciłam do niego ochotę, brzydzę się nim, to obrzydliwe że polizał TO a potem chce mnie całować. Ostrzegałam go a on mimo tego TO zrobił...czy to może być powód do rozstania?

dodam że on mi powiedział że jakbym ja mu tam na dole zrobiła dobrze ustami to byłby koniec, więc powinno działać w dwie strony - ja już nie mogę z nim być. to takie niesmaczne :( :( :(

Gość kaaaaaaasiaaaaaa
ja na twoim miejcu zostalabym lesbijka :/ to musialo byc straszne ..

Gość aloara
pocałował cie TAM?????????????? ło matko, jak najprędzej do spowiedzi!!! :D

nie no , lesbijka też by tak zrobiła :/ mi chodzi o to że nie mogę już z nim być :/ ciągle widzę jak liże To , i jak on mi patrzy w oczu po tym? czy faceci nie znają czegoś takiego jak poczucie wstydu?!?!

Gość kaaaaaaasiaaaaaa
w zyciu seksualnym slowo "wstyd" nie powinno istniec :)

Gość sarenka-wrocl.
nie dziwie Ci się - ohyda , zaraz się porzygam

Gość kaaaaaaasiaaaaaa
a ile ty masz lat?? dla mnie kiedys tez takie rzeczy byly obrzydliwe .. do tego trzeba dorosnac emocjonalnie

mi chodzi o to, że wtedy się nie myłam to raz a po drugie - to obleśne... to już lepiej polizać śmierdzące nogi :( jak można taką cześć ciała dotykać językiem?! (i nie chodzi mi tu o grzech bo uprawialiśmy seks i było okej ale to przechodzi moje pojęcie...)

Gość i cant
ja w ogóle nie zamierzam nawet nie hcce o tym myslec zeby z moim facetem robic takie rzeczy to jest takie okropne..jesli kocham faceta nad zycie to wstyd by mi było takie zeczy z nim robic min. loda lizac mu tam i on mi ...to jest ochydne fffuuuuuujjjjjjjj!!!!!!!!!! :( :O :O :O :O

dla mnie to strasznie poniżające :( mam 19 lat.

no ja tak samo jak "i cant" . też kiedyś było inaczej, kochaliśmy się było przytulanie , pocałunki ale potem seks ;/ przestaliśmy się kochać i już tylko się liczyło, on mówił kiedys że seks to w ogóle hardkor myślałam że jest prawiczkiem jak to mowił a teraz takie rzeczy robił...a kiedyś sobie obiecywalismy że nigdy nie bedziemy tego robic :( a co więcej nie odczułam przyjemności

nie pamiętam jak to bylo , byliśmy obaj pijani i jeszcze ciemno było więc może nie dosłyszał że ja nie chcę albo go to podniecało mój opór ;(

Gość i cant
no bo co to za przyjemnosc....?? :O... wg mnie nie wiem czy to dziwne czy nie.. ale ja poprostu nawet gdy widze meska czesc to obrzydzenie mnie bierze...poprstu nie lubie na to patrzec...:O

Gość kaaaaaaasiaaaaaa
to jest gra wstepna jesli sie kogos kocha to sie go nie brzydzi :) i nie ma w tym nic ponizajacego - chyba ze robi sie to z kazdym facetem ktory sie nawinie :/ to wtedy to jest obrzydliwe

Gość prowo jak nic

Gość prowo jak nic
tylko jakis czlowiek z emocjonalnymi problemami nie da sie skusic na pieszczoty oralne. Jak w ogole mozna tego nie lubic

Gość ehgwhaqgrhat
to ty chyba nigdy nie kochałas prawdziwie....

włąsnie nie prowo :( niestety nie tym razem. ja się go nie brzydzę! lubię jego Dżima , na pewno jest apetyczniejszy niż moja Petunia :/ po prostu ja bym siebie nie polizała TAM więc nie wiem po co on to zrobił a później śmie mnie w usta pocałować ?! poza tym mnie to nie stymuluje , wolę dotyk palców

Gość dziecinko
piszesz jak 15 latka albo młodsza ... kolejne prowo ...

a ostatnio wylizał mi miód z ucha... czy nie moze byc tak zawszeE? jak chce to jest miły

Gość 000000000700770007
pomysł sobie jest madry bogaty przedewszystkim porzadny facet: który szanuje itp..jest sympaytczny uprzejmy itp... kazdy go zna...wie ze jest pozadny tolerancyjny .. a w łózku robi takie swinstwa.. lize maca itp.. to jest okrpne... pomysl z tej strony...

nie rozumiecie jak to jest : mieć wspólny wieczór i być przygotowanym na baraszkowanie a , być wziętym zza skoczenia. człowiek nieumyty, zarośnięty, po imprezie , to naprawdę nie jest fajnie i nie mówcię że nie kocham tylko dlatego że chlopak mnie polizał tam w nieodpowiednim momencie :(

lubie jak mi liże też brud pomiędzy palcami... nie musze się wtedy aż tak dokładnie myć!!!

Gość a kozie
bobki z doopy ?

lubie jak mnie liże ale ja ostatnio jestem full naturalna, i jak potem patrze jak sie usmiecha i ma łoniaki między zębami OKROPNOŚĆ!

ale ja kiedys chciałam tego , ale się rozczarowałam, myślałąm że to odlot będzie a tu nic, nic nie czułam! ijeszcze poczucie że on to wdycha ten smród :/ że liże moje najprywatniejsze sprawy :( chyba nawet gwałcieciele nie robią tak z ofiaramia :( aaaa 21.37 to podszyw :/ :/

Gość ja tam uwielbiam
jak moj facet lize mi cipke a ja robie mu lodzika mmm cos pieknego a ty jakas nie dorozwinieta jestes raczej :D