Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mizogonka bez ogonka

Chłopak mnie tam...polizał i teraz mam do niego wstręt

Polecane posty

Gość fleeemingg
a ile ty masz lat?? dla mnie kiedys tez takie rzeczy byly obrzydliwe .. do tego trzeba dorosnac emocjonalnie do picia sików partnera i zabawy z biczem też trzeba dorosnąć? haha co za głupoty, do niczego nie trzeba dorosnąć, prawda jest taka, że z seksem jest jak z jedzeniem, jeden coś lubi, drugi nie

a ostatnio poszedł do kuchni i wyjmował je z zębów, jestem taka rozczarowana

kurde jeszcze dwa poszywy 21.39 i 21.41 . wiem że temat jest może i śmieszny, ale pisze go w porze gdy dzieci już chyba śpią :) albo odrabiają lekcje na poniedziałek.

Gość wqawq
o fuuuuuuu odetnij TO!!!! po co ci ma tak komplikowac zycie seksualne wstetne TO buehehehe

a np. dziś rano spałam i mnie lizał... myślałam że to azor ale to on!!!!!! kurde u azora to chociaz łoniaków nie widac! =/ ciężka sprawa i te podszywy hahaha

Gość fleeeming
''to jest gra wstepna jesli sie kogos kocha to sie go nie brzydzi '' następna bzdura, kupy czy sików partnera też się nie brzydzisz? no bo przecież się kochacie to jak możesz brzydzić się jego kupy?! ech no comment

niedorozwinięta ? bo nie jestem osiedlową lodziarą ?! :( mi wystarcza normalny seks! różne fajne pozycje mogą go urozmaicić a nie język :/ usta są do całowania i jedzenia a nie do lizania miejsca wychodu moczu i kału :(

Gość fleeeming
a co do autorki, to masz prawo tego nie lubić(bo każdy lubi co innego) a on powinien to zrozumieć i do niczego cie nie zmuszac

Gość xx x xx xx
fleeeming------- jedyna mądra..?? :O :O

Gość cherbatka z mięta
pomysł sobie jest madry bogaty przedewszystkim porzadny facet: który szanuje itp..jest sympaytczny uprzejmy itp... kazdy go zna...wie ze jest pozadny tolerancyjny .. a w łózku robi takie swinstwa.. lize maca itp.. to jest okrpne... pomysl z tej strony... no prawda prawda... :( :O..

a myślicie że jak był pijany to nie czuł smrodu ?? albo czuł go mniej ? (to z azorem to też podszyw:/)

nie imponują mi słwani, mądrzy bogaci...wolałabym skromnego pastuszka, który nie wie nic o tych sprawach i który się podnieca na widok lekko prześiwtującej koszulki u kobiety :( a mi chodzi głównie o to , że mój chłopak mnie nie szanuje , a co więcej nie szanuje siebie :(

Gość ale pomysl
ze to co ty nazywasz "smrodem" to moze byc dla niego podniecajacym zapachem.

Gość skoro tak to odbierasz
to twoj facet predzej czy pozniej cie zostawi albo przynajmniej bedzie zdradzal !

Gość fleeemingg
wiesz jeśli zdarzyło się to raz i po pijaku to nie świadczy o zadnym braku szacunku, po prostu musisz z nim porozmawiać i powiedzieć, że to czy tamto nie podoba ci się, że po prostu nie uznajesz takiego czegoś

nie bedzie zdradzał bo nie jest ze mną dla seksu. poza tym jak mnie rzuci to okej bo nie mogę go zdzierżyc :( polizał mi wbrew woli, bo myślał że sie podniecę, albo chciał się przekonać jak to jest bo nigdy tego nie robil :( nie lizał nikomu :( a co do smrodu - on mi kiedyś powiedział że brzydko tam pachnę więc teraz mam uraz :/

Gość ale pomysl
nawet kosciol podpisuje sie pod seksem oralnym - rzecz jasna w malzenstwie i nie ma to nic wspolnego z brakiem szacunku do ukochanej osoby http://wiadomosci.wp.pl/kat,37976,title,Rewolucja-seksualna-w-Kosciele,wid,10174597,wiadomosc_prasa.html?ticaid=19076

Gość fleeemingg
a jeśli on nie zrozumie i bedzie ciagle naciskal, to zostaw go i tyle

i tym razem powiedziałam mu "nie , zostaw,tam przeciez smierdzi" (jak on mógł mi to powiedzieć ?! jeszcze ponoć sprawdzał w internecie czy to normalne że laskom śmierdzi tam rybą :/ :/ :?) i po tym wszystkim mnie polizał :( i nadal mówi że mnie kocha...a ja go nienawidzę :(

Gość mnie na początku
tez moj facet namawial do sexu oralnego a ja sie nie zgadzalam bo mnie to obrzydzalo ale po dlugim czasie postanowilam sie przelamac i zrobic to... i jednak spodobalo mi sie :) nie jestem jakas tam tania lodziara bo to byl pierwszy i jedyny facet z ktorym to robilam, teraz czasem jak sie dossam do niego to az sam blaga zebym juz przestala bo nie moze wytrzymac tak mu dobrze... hehe :D ja natomiast tez nie lubie sie z nim calowac jak to on robi mi dobrze bo tez nie lubie tego ,,smrodu'' :) moze z czasem tobie tez sie to spodoba :)

może ja już mu się znudziłam skoro musiał polizać za wszelką cenę? albo chce ze mną zerwać w ten sposób ? aa i dzięki za artykuł :) całkiem ciekawy i rzeczowy

Gość fleeemingg
a co ją obchodzi kościół? tak trudno wam zrozumieć, że są ludzie, którzy mają inne upodobania w sferze seksualnej? dopiero zniszczyłaby sobie psychikę gdyby zmuszała się do czegoś czego nie chce i czego nie lubi, stosunek jest podstawą, a reszta to dodatki i nie wszyscy lubią i nie muszą lubieć tych 'dodatków' czy urozmaicen

no to może i ja się przełamię :) tylko nie wiem czemu u facetów tak nie śmierdzi jak u nas :( a co do tego ssania - ja mojemu kiedyś dawno temu też chciałam tylko lekko pocałować , musnąc dosłownie jego przyrodzenie to powiedział że nie ma mowy! a sam mi polizał :/ chodzi mi o to że mi zabrania a sam robi :(

Gość ale pomysl
jesli sprawia ci to przykrosc i cie odrzuca to na razie daj spokoj :) a moze to po prostu nie ten facet? :) w kazdym razie nie zamartwiaj sie az tak

facet napewno ten :) jest kochany , dobry , znaczy nie zawsze, ale ogólnie tak...przed sobą mieliśmy ytylko raz z kimś innym, a tak to już tyle seksów razem jak sobie pomyślę...tyle przyjemności...rozumiem że chciał tego spróbować i akurat po pijaku był bardziej chętny ale mógł poczekac aż bede gotowa np. ogolę się i powiem mu 'teraz mozesz"

Gość Szoknięty
A może lepiej sprawdź czy liżąc Cię "tam" nie zostawił Ci czegoś:/ jakiegoś grzybka czy coś:/ ja nie wiem jak faceci w ogóle mogą myśleć o takich rzeczach a co dopiero namawiać na to Kobiety:/ szczere współczucie....

lizał mnie przez prezerwatywę :D

ale co miał mi zostawić ? nie no umył zęby "przed" więc raczej nic nie zostawił, grzybicy ani afty na języku raczej też nie ma ...

Gość Szoknięty
....to dobrze że umył bo próchnica była by jak nic:/

Gość Szoknięty
w owym miejscu oczywiście....