Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mizogonka bez ogonka

Chłopak mnie tam...polizał i teraz mam do niego wstręt

Polecane posty

hahaha bardzo śmieszne...on ma śliczne ząbki :( sliczne usta...jak mógl mnie tam lizać :( jak to musiało wyglądać

Gość Szoknięty
Skoro on taki śliczny to pewnie "ślicznie"....

co ślicznie ? caluje slicznie :D tak ma pełne usta...ale jeśli chodzi o TAM to nawet nie czułam :( więc po co on ma lizać skoro na mnie to nie działa?! :(

Gość ja pidole
przezywasz to jakby nie wiadomo co zrobil najlepiej go zostaw bo to zajebisty powod do zerwania :D a skoro ci smierdzi to trza sie myc :D

wtedy akurat byliśmy po imprezie i byłam całkowicie pijana więc pod prysznicem bym padła, on o tym wiedział i powinien znać mój dyskąfort. ale normalnie też mi nieładnie pachnie nie wiem czemu...taka fizjologia...nic nie poradzę

Gość lupus31
jak sie ma grzyby/infekcję bakteryjną i /lubi się nie myje to pizda śmierdzi - proste!!! umyta nie śmierdzi anie trochę! i nie ma złego smaku!

Gość bububa
jak brzydko pachnie to wystarczy się regularnie myć! (2x dziennie to zazwyczaj styka a jak nie to częściej) i używać żelu do higieny - kłopot z głowy. a że ktoś nie lubi lizania miejsc intymnych to jestem w stanie zrozumieć, ale myślenie, że to brak szacunku i koniec miłości to jakaś pomyłka totalna. nie dorosłaś do seksu Dziewczynko! i te teksty: wychód kału i moczu albo jego Dżim i moja Petunia :):):) dobre. jak swojemu powiem to padnie:)

Chcialam mu dac polizac moja Petunie ale juz nie chcial co mam zrobic ??

Skarbie, to dobrze że cię tam polizał. Wcale nie jesteś tam na dole wstrętna. Jesteś pyszna.

Gość gość_specjalny
Boże co za rak.........