Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliannnnnna

mój syn ma 3 m-ce wazy 7 kg i mierzy 68 czy któras z was ma takie duże dziecko?

Polecane posty

Gość liliannnnnna

znajoma powiedziala mi, ze to nienormalne. karmie glownie piersia, czasem dokarmiam, ale on nie jest gruby tylko taki duzy, czy too naprawde zle?

Gość a moj babel
to calkiem normalne ze wazy sporo jesli jest dlugi :) moj mierzyl 6440 i mial ok. 65 cm, teraz ma 8 miesiecy, wazy 10 kg i mierzy co najmniej 76 cm i jest naprawde szczuply

Gość mama malego Danielka
A tam, sluchaj znajomej...:o Nastepnym razem powiedz, zeby pocalowala sie w ... nos :p Moj synek ma prawie 3 miesiace (skonczy za tydzien) i wazy 7300 gr i tez nosi rozmiar 68 cm. Tez zastanawialam sie czy to nie za duzo, ale na ostatnim badaniu (przed szczepieniem) babka dokladnie go obejrzala, zwazyla, zmierzyla, w tym rowniez obwod glowki, sprawdzila jak trzma glowke itd. i powiedziala, ze pieknie i proporcjonalnie rosnie, jest bardzo silny, zdrowy i bardzo ladnie sie rozwija. Skoro twoj maluszek ladnie sie rozwija to naprawde nie masz sie czym martwic. I moj synek tez gruby nie jest, a jest duzy i silny :)

Gość a moj babel
ta pierwsza waga i wzrost to rzecz jasna kiedy mial 3 miesiace :)

Gość liliannnnnna
po wyjsciu ze szpitala mial 3510, a rozwija sie wspaniale:

każde dziecko rośnie w różnym tempie,tak samo jak z przybieraniem na wadze, moja córcia urodziła się malutka (48cm 2650kg) teraz ma 3 latka i jest najwyższa w przedszkolu wśród trzylatków :/ a rozmiar butów jaki jej kupuje to 29/30

Gość mama malego Danielka
No widzisz, takze w ogole nie masz sie co martwic, a takie "zyczliwe" znajome to moga czlowieka do grobu wpedzic swoimi "cudownymi" radami :o, wiec lepiej ich nie sluchac, a jak sie ma watpliwosci to po prostu zapytac pediatry i juz.

Gość Zespół Pataua
To tylko guz przysadki nie łam się, mógl miec downa , glowa do gory.

Gość AAAAAAAA1111AAAAAAAAAAAAAAAAAA
nie jest duzy moja miala 6 tyg i wazyla 6 kg

Gość do Zespół Pataua jestes
zdrowo pierdol-nieta kretynko! Spadaj stad, bo cie po ipie scigne i w koncu przestaniesz pieprzyc te farmazony na kazdym topkiu piz-do mala.

Gość Zespół Pataua
Mozesz mi sciagnac a raczej obciagnac :D

Gość Zespół Pataua
Jestem ch-ujem i zjebalem kolezance topik :o

Gość Zespół Pataua
No jasne ze jestem chujem, to bez watpienia, i to wrednym do kwadratu. Aha i sram sobie na klate.

Gość jst normalny
jest normalny moj majac 7 miesiecy wazyl 9800 i mial 74, 5 cm ( waga urodzeniowa 4300) ;D

Gość jst normalny
wiec twoj ma raczej przecietna wage , spokojnie

Gość Zespół Pataua
Nie jest normalny.

Gość jstnormalny
ups trzy miesiace miao byc

ta twoja sasiadka to niech sie swoim dupskiem zajmie za przeproszeniem...moj malec karmiony piersia, rowne co 3 godziny sen i znow karmienie...wazyl w 2 miesiacu 7.200 dl. 66cm 36gl.(az sie lekarka ciagle dopytywala czy ja oby na BANK go nie dokarmiam)i teraz jak najbardziej wyglada normalnie CZYLI gruby nie jest a zachudzony tez nie..apetyt ma z czego sie ciesze ale ja go karmie a nie PASE, widze jak wyglada i uwazam ze je tyle ile powinien i to co powinien..(slodycze jak tylko sie wprowadzilo byly ograniczane) najbardziej rozbraja mnie to jego slowo 'jescie' i widzac ze zjadl tyle ile powinien zajmuje go czyms innym....a ruchliwy jest jak chorobcia, wszedzie go pelno i jak sie zajmie zabawa to jedzenie dla niego nie istnieje takze czekac chwili kiedy zeberka beda bardziej widoczne:P waga urodzeniowa 4.050 dl 60cm (po tygodniu 4.200) 2 miesiace-7,200 dl 66cm glowka 42 5miesiacy -9.580 dl. 70cm 47 12 miesiecy -12.600 dl. 87cm 49 teraz ma 3 lata i wazy 18 kilo , i zauwazylam ze waga przez 6 miechow niezmienna jest a wzrost idzie w gore... AAA my szczupli jak cholercia jestesmy i wszyscy sie smieja ze maly do babci sie wrodzil:P