Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ann//

Jakie najlepsze sposoby na szczupły brzuszek???

Polecane posty

Gość ann//

Witam. Wydaje mi sie ze jestem raczej normalną osobą jesli chodzi o wage. Przy wzroscie 169 waze 60 kg. Myslicie ze to za duzo???? Generalnie nic mi tak nie przeszkadza w moim wyglądzie jak oponka na brzuchu. Jak sie tego cholerstwa pozbyc. Macie moze jakies sprawdzone cwiczenia? Bardzo mi sie mój brzuch niepodoba. Fakt ze praca siedząca i słodycze robią swoje. eh...

Gość uuupppppppppppp

Gość autorkoo a
ile dziennie robisz cwiczen, tzw. brzuszkow?? jak sama nazwa wskazuje sa to doskonale cw. na te prtie ciala:P

Gość ann////
W moim przypadku brzuszki są niewskazane ze wzgledu na kregosłup. A jakies inne cwiczenie?

Gość ann///
Bardzo lubie pływac, ale to chyba nie działa na brzuch?

Gość ann to zalezy od osoby
ja mierze tez 170 i waze w tej chwili 58 kilo (jestem 4 miesiace po porodzie). Chce wrocic do swojej wagi, czyli do 54 kilo. Ktos by powiedzial, ze na taka wysokosc to teraz waze juz za malo, ale jestem drobnej budowy i kazdy tluszczyk od razu na mnie widac :/ wydaje mi sie, ze na brzuszki najlepsze sa wlasnie brzuszki, polecalabym tez aerobiczna 6 weidera, ale piszesz, ze masz problemy z kregoslupem, wiec po tych cwiczeniach na pewno ci kregoslup wysiadzie (bo na przyklad mnie po tych cwiczeniach tez troche bolal kregoslup).. wydaje mi sie, ze po prostu moze duzo sie ruszaj, rob sklony, moze to pomoze ;) ale ja tez sie musze wziac za te partie ciala :/

Gość autorkoo a
jest mase cwiczen powinnas poszukac w gogle cw. sa dokladnie opisane.. nawet i pokazane rysunkami, filmami. Hmm ino jeszcze mozna robic roznego rodzaju brzuszki, nie do konca wysilac kregoslup... nie trzeba zginac sie w pol.. tak jak to kazali kiedys na w-f no ale ale musialabys poczytac na ten temat jest wiele info w necie. pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Gość autorkooaa
ino odpowiednia dieta to podstawa!! bez diety nie da sie schudnac zabardzo, nawet jesli bedziesz cwiczyc, i obrzeraz sie slodyczami to nigdy efektu takiego jakbys chciala nie uzyskasz

Gość grabarka
masz tzw otyłość brzuszną, więc jedynie brzuszki pomogą, możesz robić skrętne...poczytaj ...tak 300 dziennie powinno pomóc, nie polecam tradycyjnych ,bo narzekasz na kregosłup do tego np. 1000 skakanek mniej żreć i za 2 miesiące powinnaś mieć brzuszek jak marzenia ...możesz też stosować inne opcje

Gość ann//
Bardzo dziekuje za odpowiedzi i prosze o kolejne opinie. 300brzuszków dziennie!!!!!!!?????? O ludzie, w zyciu tyle nie zrobie:O Chciałam sie pochwalic ze dzisiaj mija 5 dzień jak nie jem słodyczy. Musze przyznac ze az mnie czasem skręca, ale dam rade

Gość ann//
chciałam jeszcze dodac ze ja jak wazyłam 50kg to byłam zdecydowanie za chuda. EWyglądałam jak wieszak, kosci mi wystawały, zero biustu, normalnie porazka