Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

henemet

Czy zapytać o jego eks?

Polecane posty

Czy mogę zapytać, czy jego ekst była ładniejsza ode mnie? Co o tym myślicie? Ostatnio natrafiłam na kilka jej zdjęć (bez jego wiedzy) i wydaje mi się (przynajmniej moim zdaniem), że była dużo ładniejsza ode mnie. NIby nie pasowali do siebie, ale in ciągle trzyma jej foto w telefonie i po prostu nie wiem, czy za nią nie tęskni

Myślicie, że powie mi to, co ja sama myślę? Ale nurtuje mnie to :/ jeśli mu jej brakuje, to może lepiej by nie próbował leczyć mną ran po niej. Ale muszę to wiedzieć

Gość Wydaje mi się że pytaj
Co ci szkodzi ? Albo w prawo albo w lewo zawsze będziesz wiedziała na czym stoisz. Bo po coś te zdjęcie ma w tym telefonie i zrób tak żeby próbował zapomnieć jak pamięta . Macie siebie :) powodzenia

Gość Emmett Fitz-Hume
Ja mam w telefonie fotę (nie rozbieraną, normalną) jakiejś nieznajomej ściągnięte z internetu. Moja kobieta nie robi mi o to awantur.

Gość jak zapytasz to bedziesz
zalosna i wyjdzie na jaw twoj brak pewnosci siebie i niska samoocena

Gość Dawaaaj
Jak Cię bardzo nurtuje to zapytaj xP ale we pod uwagę, że możesz sobie strzelić we własną bramkę

Gość malinkaaaaaaaaa
ta z lewej duzo ładniejsza. jesli ty to ta z prawej to nie maluj tak oczu, wyglada jakbys sama kredke miała... okropnie, wytuszuj mocno

Gość lowczy
Jakbym mial 30 lat to ta pierwsza, jak 20, to zdecydowanie ta druga :D

Gość Kazda ma
cos w sobie, trudno okreslic. Ta z lewej wydaje sie byc dosc pewna siebie, ta z prawej taka slodka i niesmiala

ta pierwsza to ta była a ta druga to ty pytaj jak by moja miała zdjęcia byłego to bym się wkurwił równo

Nie zaprzeczam, nie potwierdzam Tylko jak mu sie przyznac, ze zajrzałam mu do fona? powie, że nie mam zaufania do niego

Gość Powiedz mu
najwyzej zrobi co awanture jak ma cos do ukrycia :P

mówie Ci ze nie powinien mieć jej starych zdjęć!! ja patrze w koma mojej , ni dlatego ze szukam ... tylko tak z przyzwyczajenia , ona mi też :D

Tak w sumie to on ma zdjęcia nie tylko jej, ale też paru innych koleżanek... ale wiem, że raczej z nimi nie trzyma kontaktu. Z nią czasem pisze

Mój by chyba się na mnie za to obraził xP nie moge go do niczego zmusic, ale moge z nim chyba porozmawiac i zapytac po co mu te zdjęcia

Gość blam blam blam
boze ale wy macie problemy ja mojemu kasuje fotke ja ma jakas tapete z gola panna na fonie on mi ciagle sprawdza smsy i z kim gadalam i ja jemu tez i juz moj mi kasuje numery chlopakow a ja jemu nr dziewczyn

Gość świetny związek nie ma co
"mówie Ci ze nie powinien mieć jej starych zdjęć!! ja patrze w koma mojej , ni dlatego ze szukam ... tylko tak z przyzwyczajenia , ona mi też" - nie ma to jak zaufanie :P

z tego wszystkiego to ide se konia zwalic

karolek100 (karol___hb@o2.pl) a ty lubisz konia walić od czsu do czasu???