Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara_veritasss

co dalej z nami

Polecane posty

Gość klara_veritasss

Rok temu po 4 latach zw. zostawił mnie facet! Ktory był dla mnie wszystkim co miałam.. :( Początkowo nie chciałam nikogo ponieważ czułam żal i wstręt do wszystkich facetów.. Niedawno poznałam Jakuba, który sprawił, że ponownie komuś zaufałam. W końcu poprosił mnie o chodzenie i jesteśmy para .. Tyle, że ja nie jestem już z nim tak szczęsliwa. Myśle cały czas i moim ex.. Wydaje mi się, ze jestem z Kubą nie dlatego , że go kocham, a dlatego, że wiem,że to dobry facet, który nigdy mnie nie zdrdzi !! :| ale oprócz tego nic do niego nie czuje.. to jest okropne. Tym bardziej, ze wiem... ze ja jestem dla niego wszystkim.. Ciągle mowi mi jak bardzo kocha, jak teskni .. :( a ja mam cały czas w głowie wątpliwości.. co Robić?? :( :O ma ktos podobna sytuację ? :(

Popelnilas zasadniczy blad. Nie nalezy wiazac sie z druga osoba jezeli nadal mysli sie o ex. Szkoda mi Twojego obecnego faceta, ale jezeli chociaz troche lezy Ci na sercu jego dobro to odejdz od niego i daj mu szanse poznac kogos kto naprawde go pokocha.

Gość klara_veritasss
Wiem,że popełniłam błąd.. :( Czuję się z tym naprawdę źle.. ale nie wiem jak z nim zerwać. Widzę jak mnie kocha... :| i jak angazuje sie w ten związek. Ost. pokłuciliśmy się (co było moim zamierzoonym celem) chciałam wtedy od niego odejść.. ale on robił wszystko żeby było dobrze i powiedział mi jak bardzo mu na mnie zależy i że nigdy wcześniej nie sopotkał tak wspaniałej kobiety.. zaczął płakać.. Ogólnie naprawdę jest świetnie.. , ale ja meczę się.. gdyż nie ma najważniejszego z mojej strony - uczucia.. :( :O

Wiem, ze to cholernie ciezkie:< pewnie gdybys mogla to pokochalabys Kube, ale serce nie sluga. Zastanow sie tylko czym wyrzadzisz mu wieksza krzywde...odchodzac od niego zranisz swietnego chlopaka ale bedac dalej przy nim to predzej czy pozniej i tak ten zwiazek sie zakonczy bo chlopak wyczuje, ze cos jest nie tak lub ty bedziesz do konca nieszczesliwa. Innego wyjscia a takiej sytuacji nie widze..

Gość jak cie poprosił o chodzenie
to se chodźcie, jak Cie poprosi o seks to wtedy napisz nam o tym.... a tera poka fote

Gość klara_veritasss
Wiem. Ja teraz staram się myśleć co zrobic zeby on jak najmniej ucierpiał. W sumie chciałam dać sobie trochę czasu żeby przemysleć to, ale z 2 str czas działa też na jego niekorzyść.. on coraz bardziej kocha.. a jeśli dojde do wniosku że to nie to... :O Zamiast cieszyć się, że w końcu mam kogoś takiego .. ja rozmyślam co dalej .. :( nie potrafię być sobą. Kuzynka powiedziała mi , że mam wymyślić ,że go zdradziłam.. ale on wie , że mnie na to nie stac... poza tym nie chce zeby miał o mnie złe zdanie !! Chyba wolę powiedzieć co mnie tak naprawdę trapi niz wymyślac... :( masakra !! :O

Gość klara_veritasss
"jak cie poprosił o chodzenie" - foty Ci nie pokażę .. po co mi kolejny zakochany :D :D :D

Gdybys go oklamala i powiedziala ze go zdradzilas to bylby blad. Jezeli powiesz mu najszczersza prawde to przy najmniej udowodnisz , ze szanujesz go jako czlowieka. Moze Cie znienawidzic, ale moze tez uszanowac Twoja szczerosc. Tak czy siak bolu nie unikniesz...musisz tylko obrac metode po ktorej bedzie najkrocej cierpial.

Gość od nadmiaru głowa nie boli
więc POKA FOTE - nie ma foty nie ma gadki

Gość klara_veritasss
Dzieki Flea.. To nie będzie łatwe.. :( w ogóle czy ja się kiedyś jeszcze zakocham.. tamten facet zabrał mi całe moje serce.. :O

Gość klara_veritasss
i jeszcze mnie dręczy, czy robic mu laskę przy każdym spotkaniu? czy się zgodzic by ładował mnie w kakaowe oczko?

Gość klara_veritasss
lepiej Ty pokaż swoja fote :D coś za coś :P :P

Gość klara_veritasss
co za idiota się podszywa pod mój nick !!!

Podszyw precz:P W chwili obecnej myslisz, ze juz nigdy nikogo nie pokochasz. Nic bardziej mylnego. Kiedys myslalam podobnie, ale z czasem poznalam wspanialego mezczyzne i uczucie do bylego (mimo ze trwalo latami) odeszlo w zapomnienie, poniewaz zrozumialam ze mozna byc jeszcze szczesliwym:)

Gość klara_veritasss
Flea ..nie wiem jak Ci dziękować.. Naprawdę chociaz przez chwile wrociła do mnie nadzieja, że moze być lepiej :) :) Dzięki :) :*

Mam nadzieje, ze dobrze to rozegrasz:) Bedzie ciezko, ale dasz rade powodzenia:*

Gość klara_veritasss
ale ja naprawdę ciagne lachę odlotowo