Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooooooochryste

Pozyczka na dowod inna niz PROVIDENT

Polecane posty

Gość ooooooooooochryste

Znacie moze jakas firme udzialajaca pozyczek na dowod osobom bez pracy? Pilnie(do jutra) musze zdobyc 1000 zł, a w PROVIDENCIE splacam jedna pozyczke i na razie nie moge wziac drugiej:(

Gość Emmett Fitz-Hume
Lombard

Gość oooooooooooochryste
Lombard nie pozyczy mi 1000 zl. Kokos odpada, tam czeka sie dugo na aukcji, a ja musze zdobyc pieniadze do 14 :(

Gość Emmett Fitz-Hume
Ja pożyczyłem kiedyś 5.000 w lombardzie na 1 dzień więc jest to możliwe.

Gość oooooooooochryste
a co mogłabym zastawi??? Monitor do komputera? Nie mam nic innego:(

Gość Emmett Fitz-Hume
Jeśli warty ze 3.000... ;)

Gość oooooooochryste
Oczywiscie, ze nie, co najwyzej 1000 zł jako nowy, ale nie mam pudełka, ani gwarancji...Jestem załamana. Moze ktos z was faktycznie mi doradzi?

Gość Emmett Fitz-Hume
Tam gdzie mieszkasz napewno jest jakaś lokalna firma działająca tak jak provident ale pożyczający na dowód zwykle mają niejasne powiązania...

Gość ooooooooooooochryste
Ja mam takie powiazania, ze nie mam pracy od pol roku z powodow zdrowotnych i przez to mam długi...Czyz nie jest debilizmem pozyczanie pieniedzy tylko tym, co je w danej chwili maja...majac prace? A co z potrzebującymi? Nie ma firmy takiej jak provident własnie:(

Gość Emmett Fitz-Hume
Pisałem o pożyczkodawcach z powiązaniami... Bo pożyczanie "na dowód" wiąże się z dużym ryzykiem a komornik i te sprawy to śmiechu warty straszak.

Gość Emmett Fitz-Hume
Pisałem o pożyczkodawcach z powiązaniami... Bo pożyczanie "na dowód" wiąże się z dużym ryzykiem a komornik i te sprawy to śmiechu warty straszak.

Gość ooooooooooooochryste
Tak, masz rację. Znam typy lichwiarskie pozyczajace ludziom, ale nie chce z nimi miec nic wspolnego:( Jestem prawie w 9 miesiacu ciazy i nie mam skad wziac pieniedzy, bo nikt mnie nie zatrudni, a na to głupie becikowe bede czekac jeszcze z poltora miesiaca, a do tego czasu musze splacic wiele spraw, jutro te najpilniejsza. A tata dziecka sam nie moze mi w tej chwili pomoc, moze za miesiac...

Gość Emmett Fitz-Hume
No to sytuacja nieciekawa, tym bardziej że do ostatniej chwili czekałaś.

Gość oooooooochryste
Ja tydzien w tydzien zmagam sie z brakiem pieniedzy, teraz mam noz na gardle i naprawde nie wiem, co robic. Ledwo mi starcza z korepetycji na oplacenie raty w Providencie, a teraz juz musze splacic powazne zobowiazanie-1000 zł:( Nie chca mi nigdzie dac pozyczki, bo nie mam zrodla dochodu.

Gość Revivale
Provident? To się jeszcze utrzymuje w ogólne? Ja zawsze byłem klientem Skoku Wołomin- i nigdy nie zrezygnuje właśnie z tego powodu, że ze względu na moje zarobki niestety muszę co jakiś czas sięgać po pożyczkę. Mimo to- zawsze ją dostaje- i to jak najmniejszą biurokracją. Polecam teraz taką ofertę co mają: ,, przebojowa pożyczka". Bardzo fajna pożyczka

Gość Harry Fragnad
Witaj, Szukasz kredytu biznesu, pożyczki osobiste, kredyty hipoteczne, kredyty samochodowe, kredyty studenckie, pożyczki konsolidacji zadłużenia, pożyczki bez zabezpieczenia, venture capital, etc ... Albo po prostu odrzucają pożyczkę z banku lub instytucji finansowej, z jednego lub więcej powodów ? Jesteś odpowiednie rozwiązania dla kredytu! Jesteśmy prywatną pożyczkodawcy, oferujemy kredyty dla firm i osób prywatnych na niskim i niedrogie oprocentowaniem 2%. Więc jeśli jesteś zainteresowany w szybki i łatwy kredyt. E-mail kontaktowy: harryfragnad@outlook.com Z pozdrowieniami, Pan Harry Fragnad Łatwa i szybka oferta pożyczki. Zarejestruj się

Gość Lini
Co za idiota pisał "ze dają kredyty tylko tym co maja prace a nie potrzebującym " jesli nie masz dochodów jak to chcesz spłacać ?banki zarabiają na kredytach , my żyjemy w 2014 roku , nik ci nic nieda zadarmo !!!! Idź do księdza może ci da powiec ze jesteś w potrzebie , ( nawet ten ci nieda ) . Jak pieniędzy potrzebujesz to do pracy , ( nie ta kobieta w ciąży ) wszyscy płaczą , narzekają , myślicie ze ktoś do was zapuka i powie mam prace dla ciebie , zawióze cię tam ? Dorośli jesteście to się tak zachowujecie !!!!

Gość mrs olive
Byłem w krytycznym poszukiwaniu prawdziwej firmy kredytowej pożyczki zostały mogę uzyskać kredyt w wysokości $ 100,000.00 niektórzy pożyczkodawcy, że przyszedł do mnie owczej nigdy nie wiedziałem, że gdzie oszustw aż dano mi warunki ich kredytu i zgodziłem się w końcu byłem oszukany oni zostali oszukani mnie o moje ciężko zarobić maksymalnie sześć pożyczkodawcy, że zostali oszukani mi sumę $ 10,000.00 i choć to wszystko się skończy, że nigdy nie może być każdy inny prawdziwy pożyczkodawca aż mój mąż znajomego Johnson Smith dyrektor generalny Cot siedział i łóżeczko sat Firma powiedziała mi, że nie jest prawdziwe pożyczkodawcy, że uzyskał kredyt w wysokości $ 800.000,00 na 2% stopy procentowej Od tego czyni go właścicielem prywatnego biznesu i domu własnego Powołał mnie do firmy kredytowej Europe, e-mail: Europeloanfirm24i @ gmail.com gdzie uzyskał pożyczkę ($ 800.000,00) i powiedział im, jak skierował mnie do nich i złożył wniosek o pożyczkę w wysokości $ 100,000.00 po mojej aplikacji i wysłałem im przydatnych informacji o nich na przetwarzanie kredytu po 12 godzin i otrzymała zgłoszenie z ich firmy, że mój kredyt został zatwierdzony i przetwarzane w następnym 12 godzin mojej pożyczki w wysokości $ 100,000.00 przeniesiono do mojego konta. I obiecuję im za przybycie do mojego ratowania mam zamiar usługą Spreed dobrą nowinę do całego świata o Europie POŻYCZKI firma jest najlepsza na świecie.

Gość gość
Mrs Olivier . Jest oszustem , w Niemczech są znani , a ten " pan Smith , już domnie pisał ze ktoś z mojej rodziny miał wypadek samochodowy , z żona i jedynym synem . I ja jestem jedyna do dziedziczenia 1 500 000 $ ( tylko ze z imienia i nazwiska to była moja mama )oni wchodzą na Facebook i jak widza profil bez zdiecja , to pózniej wymyślają . A i to wyglada tak ze masz przesłać trochę pieniędzy , bo coś muszą załatwić ( kredyt jest już gotowy mówią ) notariusza , opłaty itd . A pozatym tylko idiota nie widzi ze to jest tłumaczone przez komputer ( zawsze wychodzi zabawnie )

Gość melka5
Ja już sie dałam wyrolować z tymi pożyczkami brałam kilka w vivus, wonga i zawsze cos, aż trafiłam na http://szybkigrosz.pl/ bez problemów dostałam, nie mam żadnych zastrzeżeń szybko dostałam pieniądze na konto.

Gość gość
tez u nich brałam na szybkigrosz jest minimum formalności polecam

Gość gość
mi odmówili w czterech bankach i nie wiem ilu chwilówkach wreszcie na szybkigrosz dostalam co prawda tylko 2 tyś ale i to mnie ratuje

Gość gość
mam doświadczenie z kilkoma parabankami ale najlepszą ofertę dostałam na szybkigrosz ponieważ to jest prywatna pożyczka wyszło taniej niż w innych miejscach

Gość gość
ja biorąc na szybkigrosz.pl spłaciłem providenta

Widzę, że SPAMER od naciągania naiwnych znowu powrócił :(. x Przypominam więc, że szybkigrosz pożyczek nie udziela, a jedynie oferuje rozmowę ze swoim konsultantem, za ponad 460zł za godzinę . Ta rozmowa NICZEGO NIE GWARANTUJE ! x Za tą kasę, dzwoniący dostaje obietnicę, że jak zgłosi się do szybkigrosz ktoś, kto będzie chciał pożyczyć dzwoniącemu pieniądze, to szybkigrosz ich skontaktuje :D :D :D. Mieli DOSKONAŁY POMYSŁ na LEGALNE wydojenie naiwnych desperatów :D :D :D. A półgłówki i tak do nich zadzwonią :(.

Gość gość
sprawdz szybkigrosz.pl ja u nich mam pożyczkę

Gość gość
ja dzwoniłam na szybkigrosz i rozmowa trwała 6 minut ktoś gadał godzinę ale o czym???

Gość gość
szybkigrosz.pl ma dobre opinie może u nich spróbuj

Gość gość
a może w Ferratum Bank? mają pożyczki na dowód i szybko, w 15 minut kasa na koncie, spróbuj u nich.

Gość Mr Titcomb Brown
Czy potrzebujesz kredytu? kontakt z panem Titcomb Brown dla łatwego i szybkiego kredytu na ten e-mail: (amigoloancompany1@yahoo.co.za)