Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość au moja picz

Jak mu to powiedzieć/ co zrobić?

Polecane posty

Gość au moja picz

Mam taki problem mam cudownego faceta od niedawna zaczęliśmy sypiać ze sobą ale nasze życie erotyczne jest dla mnie po prostu straszne. Po pierwsze on praktycznie nigdy nie ma ochoty na sex jeśli jednak mu się zachce to trwa on +/- 10-15 min. Po drugie w ogóle go nie obchodzi to że po wszystkim mam ochotę się do niego przytulić po prostu ubiera się i udaje że nic się nie wydarzyło. Po trzecie ma dość gruby "sprzęt" i stosunki są dla mnie bardzo bolesne jednak też się tym nie interesuje.... Co mogę zrobić w tej sytuacji? Nie chcę zakończyć związku z powodu nieudanego życia erotycznego....

Gość tyrtyrtyrt
2 pierwsze da się przerobić; 3 - zmniejszyć sie nie da ; co najwyzej wydłużyć....używajcie lubrikatu ; może coś pomoże....

musisz pogadać o tym szczerze z facetem bo sam się przecież nie domyśli że coś jest nie tak .....może gra wstępna powinna być dłuższa i Ty powinnaś być lepiej przygotowana wtedy ból powinien zniknąć

Gość MAŁRYCY
Po co ma z nim rozmawiac? Lepiej jak zalozy topic na kafeterii. To naprawde pomaga. Ja pierdole, co za idiotka.

Gość EwaO
Będąc w zwiazku z kimś trzeba ze sobą rozmawiać o wszystkim. Jaknajwięcej rozmawiać. Normalny zwiazek jest oparty na partnerstwie i nie może być niedomówień. 10-15 min to i tak dużo, bo u niektórych to trwa 3 minuty. Jedyne co można poradzic to wspólną wizytę u seksuologa. Jeśli facet unika jakichś tematów, albo go coś nie obchodzi to znak ze pora faceta zmienić na inny egzemplarz. Naprawdę niema sensu się męczyć. Seks dla obojga ma być przyjemnością.

by związek był udany,trzeba by działo się w nim dobrze na każdej płaszczyźnie...seks jest, nie oszukujmy się w związku baaardzo ważny,no chyba że dobiorą się w nim ludzie tzw aseksualni,wtedy ok ;) więc ja bym zostawiła,wybór jest dość spory i różnorodny :classic_cool: