Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy___

czy to może być ciąża??

Polecane posty

Gość pomocy___

Ostatnio okres miałam 12 października od tamtej pory kochałam się kilka razy z moim partnerem, pod koniec miesiączki, kończył we mnie dwa razy bez zabezpieczenia. Teraz od kilku dni pojawiła się u mnie taka gęsta brązowa wydzielina w pochwie, trochę pojawia się na wkładce ale większość jest w środku. Martwię się bo na okres jeszcze za wcześniej. Czy to może być objaw ciąży. Błagam pomocy!!!!

Gość kochanica krola
hmm zrób test;) bola Cie piersi?? bo to pierwszy objaw ;) a wydzielina ;X nic nie mowie;p pojawia sie najczesciej taka zamiast okresu ;)

Gość czy to może być ciąża
innych objawów raczej nie mam, czasem rozdrażnienie i jakoś ostatnio papierosy mnie mdlą, troszkę więcej jem i nic więcej. Boje się, że na test jest też jeszcze za wcześniej

Gość kochanica krola
hmmm raczej watpie zebys byla w ciazy... jesc mozesz wiecej bo idzie zima;p a jakby nie bylo jestesmy ssakami i zabezpieczamy sie na zime... fajki tez jeszcze nic nie oznaczaja... masz dwa wyjscia;p czekac na okres albo zrobic test ;) kierowanie sie objawami jest malo wiarygodne;p ja kierujac sie takimi duperelami powinnam byc juz w 9 ciazy ;) ha!

Gość czy to może być ciąża
to skąd ta wydzielina 2 tygodnie przed terminem okresu. Zaniepokoiłam się bo na innym forum wyczytałam,że to może być objaw ciąży

gęsta wydzielina-czyli wydaje mi sie ze śluz niepłodny(brązowa bo z krwią) tyle ci mogę powiedzieć...wyjaśnij mi jedno boisz się ciąży a uprawiasz sex bez zabezpieczenia???

Gość wyjaśnienie
bez zabezpieczenia to tylko jak mam okres... pomóżcie mi jakoś może ktoś jeszcze tak miał?? tylko 2 osoby są na tym forum???

Gość marlen9997
może jesteś w połowie cyklu i stąd plamienie.