Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskakasja

Do tych, którzy nie pracują

Polecane posty

Gość ciekawskakasja

1. ile masz lat? 2. czemu nie pracujesz? (bo ci się nie chce, nie ma pracy, jaką byś chciał/a, nie ma żadnej pracy) 3. co robisz całymi dniami? (studia, komputer, tv, nic, inne :-P) 4. kto Cie utrzymuje? 5. jak się z tym czujesz :-P? o mnie: 1. 21 lat, dziewczyna 2. nie ma pracy takiej, jaką bym chciała. nie bedę siedzieć w tesco na kasie. 3. studiuję zaocznie, poza tym komp, książki, czasem znajomi 4. rodzice 5. średnio, szukam pracy :-P

Gość lubie placki ziemniaczane
33 bo nie ma pracy/moge pracowac wszedzie (oprocz agencji towarzyskich i takich tam ) aby tylko byla praca opikuje sie moimi dziecmi (2) maz zle

Gość serenada______________
-37 -mam swoja firme ale tylko 3 m-ce w roku .Pozostałe 9 m-cy siedze w domu.Moje zarobione w tym czasie pieniądze są duże i starcza mi na długo. -czytam,podróżuje ,zajmuje sie 8 letnim synem -mąż i ja sama DOBRZE SIE Z TYM CZUJE -

Gość ciekawskakasja
ostrasiostra? pijawka nie przyjmą, bo nie bedę aplikować serenada ja bym Cię zaliczyła do pracujących :-)

Gość blim
1. 26 lat 2. nie chce mi się a poza tym mam trochę problem z kręgosłupem 3. komp,tv,nic :P 4. mąż 5. normalnie

Gość PysiaQ
1. 26 2. nie chce mi sie,wczesniej szukałam ale po 100 rozmowach mialam juz prawie depreche,potem ślub i ciąża 3. zajmuje sie dzieckiem- 7 miesięcy ma 4. mąż 5. świetnie:> mąż sporo zarabia , na wszystko mam,

1.21lat 2.Kończę finansowany przez EFS kurs na autobus po którym będę miała mam nadzieję wymarzoną pracę. 3.Łażę jak smród po gaciach,sprzatam kilka razy dziennie, chodzę na jazdy. 4.mąż 5.Chujowo...nienawidzę bycia bezrobotnym:( chciałabym iśc gdziekolwiek do pracy...aby zajac sobie czas i zarobić trochę grosza...

Gość ciekawskakasja
pijawka zdziwiłabyś się, ale rodzice nie chcą, żebym pracowała :-P sama wyszukuję sobie różne prace, w sumie od skończenia liceum (2,5 roku temu) przepracowałam ponad 1,5 roku. A od czerwca siedzę w domu. Dodam, że mam stypendium naukowe :-). blim czyli spoko, jak dobrze sie z tym czujesz :)

Gość ciekawskakasja
pysiaq to samo co blimp, jak mąż jest w stanie utrzymać, to po co pracować ;) też bym nie pracowała złotowłosa ładne włosy :-) chcesz być kierowcą?

Gość malinka7110
1. 22 lata 2.Mam rente po tacie, koncze studia,chce byc nauczycielem 3.sprzatam, pilnuje dzieci brata, gotuje 4.Mam rente 5.Roznie, mam zrodlo utrzymania, ale niektorym przeszkadza, ze mam pieniadze a nie musze pracowac

Gość bolts and nuts
1. ile masz lat? 2. czemu nie pracujesz? (bo ci się nie chce, nie ma pracy, jaką byś chciał/a, nie ma żadnej pracy) 3. co robisz całymi dniami? (studia, komputer, tv, nic, inne ) 4. kto Cie utrzymuje? 5. jak się z tym czujesz ? 1 25 2 wyjezdzam za granice w każde wakacje do pracy, u mnie za słabo płacą choć pracy mnogo. 3 komputer do przerożnych spraw 4 rodzice, lecz to jesli chodzi o obiady bo ubrania i swoje rzeczy na własną rękę 5 niezabardzo, chociaż niektorzy mi zazdroszczą zwłaszcza ci ktorzy się pochajtali

Gość ciekawskakasja
malinka, ludzie tacy właśnie są..

1. 22 lata 2. Jestem w ciąży i niedawno wróciłam z zagranicy 3. Komputer, tv, nic, spacer, zakupy jakieś tez trzeba zrobić :D 4. Renta po tacie, mąż 5. Tak sobie... :O