Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k54321

Czy każdy facet zdradza?

Polecane posty

Gość k54321

Czy każdy facet zdradza, ogląda się na innymi itp? W moim zwiazku jak do tej pory uklada sie dobrze, mieszkamy razem, spedzamy razem duzo czasu itp ale czasem zastanawiam sie czy zawsze bedzie tak dobrze...boje sie ze on mnie kiedys zdradzi.... Nie oglada sie za innymi-bynajmniej nie jak jest ze mna...a jak maja inni faceci(ci ktorzy sa w szczesliwym stalym zwiazku) Myslicie o zdradzie mimo ze jest wam dobrze z partnerka? ogladacie sie za innymi sliniac sie?

Gość bolts and nuts
nie każdy :)

Gość gryczka
Dlaczego stawiasz zdradę i oglądanie się za innymi w jednym rzędzie?:-o Zdrada to zdrada - coś paskudnego, czego bym nie wybaczyła. Ale to że facet ogląda się za zgrabnymi nogami w spódniczce to raczej świadczy dobrze o jego zdrowiu psychicznym.

Gość a kobiety nie zdradzaja
jestem kobieta i wiem ze tez zdradzaja...i znam wielu facetow co nei zdradzali tylko baby ich zdradziły...a znam tez mase co szczesliwe długoletnie zwiazki

Gość k54321
chcecie mi powiedziec ze glaszczecie go po glowie jak slinia sie na widok innej.... lol jak odpowiadaja faceci to prosze ozaznaczenie plci bo wiadomo ze wy powiecie szczerze jak to jest a kobiety moga idealizowac

Gość k54321
nikt nie chce sie przyznac....

to że zdradza też świadczy dobrze o jego zdrowiu psychicznym toż to dopiero prawdziwy facet. powinnaś się cieszyć że masz takiego samca ,a on wybrał ciebie.

Gość k54321
taki jeden koles swoje slowa adresowales chyba do gryczki? odpowiadajcie na moje pytania bo ciekawa jestem

Czy każdy facet zdradza, ogląda się na innymi itp? 1/nie 2/tak

Gość gryczka
Nie głaszczę go po głowie, ale nie robię z tego powodu większych problemów i nie przeszukuję mu kieszeni:-) Jeśli ktoś stawia na tej samej pozycji zdradę jako taką i oglądanie się za innymi kobietami, to współczuję ograniczenia. Ja też się oglądam za przystojnymi facetami, a jednak jestem wierna.

Gość on zdradził ją
płaczę za NIM...jednak na potrzeby otoczenia i jego spokojne sumienie-udaję szczęśliwą a uśmiech jest tylko wyuczonym skurczem mieśni...wybrał Ją...niech więc nic i nikt(czyli ja) nie stoi im na przeszkodzie,by wspólnie tworzyć przyszłość teraźniejszym trwaniem przy sobie...wiedział,że go kocham...odniósł się do tego milczeniem...a milczenie to brak odwagi,by powiedzieć w twarz,że byłam tylko chwilą zapomnienia w jego akurat gorszym momencie...mówił,że ją kocha to dlaczego zburzył mój świat,dając posmakować i zabierając siebie niczym narkotyk narkomanowi