Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za ludziee

na forum przed chilą pojawiło się zdjecie przerwy 90 a moderato to skasował

Polecane posty

Gość
no włąsnie :O podoba mi sie postawa chłopaków :classic_cool:

Gość princesela masz krzywy kinol

Gość
ale to bedzie karalne :classic_cool:

ja chyba przerwę kiedyś widziałam na zdjęciu ale czy to było to to nie jestem na 100% pewna ;p w każdym bądź razie wysoka szczupła dziewczyna z troszkę smutnym wyrazem twarzy wtedy na fotce :classic_cool:

Gość
palec do budki kto uwierzył w to foto :classic_cool:

ale które? :D ja pisałam, że nie jestem w nie pewna poza tym ja widziałam jakieś twoje rzekomo gdzieś we wakacje nie teraz ;p

Gość
ja juz sama nie wiem 😭 ale jak zmienisz to poinformuj nas o tym w stopce :classic_cool: czemu chcesz to zrobic ? :)

Gość
nie, wszyscy jestescie juz u ANNY mari wesołowskiej 😠 spotkamy sie w sadzie 🖐️ )):classic_cool:

bo każdy myśli po tym nicku, że jestem jakimś chłopaczkiem 15nasto letnim :O nie wiem dlaczego akurat takim gówniarzem ci co mnie znają tu widzą co i jak :D na szczęście, ale naprawdę drażni mnie już to jak piszą do mnie jak do synalka jakiegoś :O

Gość
ale czy jeśli bym sie zgodziła to nie oznaczało by to że to nie jest moja fotka ? :classic_cool: jeśli sie zgadzacie z tą hipoteza to ja też sie zgadzam :classic_cool: 🖐️

Gość fan Princessity
o jezusełe chrystusełe wal sie od Princessity ona jest bardzo ladna i seksowna w odroznieniu od wiekszosci z was

Przerwa no nie bądz taka! Nikomu nie wyślę ani nie pokaże ale będę wkurwiał ludzi że widziałem największą gwiazdę kafe a oni nie:classic_cool: no prosze, daj mi tę satysfakcję:) poka fote:classic_cool: :D mnie możesz ufać, nie wypłynie nigdzie poza mego maila.

Gość
bardzo fajnie , żadne inne nie mruga oczami gdy sie je głaszcze po brzuszku :classic_cool: :)

Gość
przecież niedługo zobaczymy sie wszyscyna żywo , Wy na ławie oskarzonych ja kawałeczek dalej :)

weź ferbi ze sobą :D możesz mnie pogłaskać po głowie :P i dużo miejsca nie zajmę położysz mnie na stolik :P

Gość
ziomki :classic_cool: to nie jest moja fotka :D

Gość
pierwsza zasada: nie ufaj ludziom z kaffe druga : jeśli jednak komuś zaufasz to patrz punkt pierwszy :classic_cool: 🖐️ ))

Gość ja qb
Przerwuś😘 ale się porobiło:( Jeśli naprawdę wrzucili Twoją fotkę, wiedz że to nie moja sprawka. Apeluję do osób będących w posiadaniu zdjęć Przerwuni, by nie wklejali ich tutaj, gdyż podejrzenia niechybnie spadną na mnie, a byłoby to katastrofalne w skutkach! Oświadczam, iż użyję wszelkich środków by zadośćuczynić tej sytuacji. Innymi słowy zatłukę:classic_cool:

Gość
nie chciałąbym żeby moją rzeczywistosc kojarzono takze z ta wirtualna, za dużo tu o sobie powiedziałam :(