Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za ludziee

na forum przed chilą pojawiło się zdjecie przerwy 90 a moderato to skasował

Polecane posty

Gość
qubuś--> :D :classic_cool: 👄 no juz mi takie myśli przychodziły do głowy zanim nie zobaczyłam tej fotki ;]

Gość
BNB--> motasz sie to niby Twoja Ellen mialą wieksze ? :O

Gość
nie dorastam jej do pięt :classic_cool: 🖐️ jako że to temat o mnie pozwalam sobie go zamknąc 🖐️ )) sii ju lejta w innym topiku

Gość mamy prawo to wiedziec
no ale co z cycami masz jeszcze mniejsze jak ona??

Gość
nie mam wobec Was żadnych praw i obowiązków:classic_cool: 🖐️

Gość
no to zależy ile ma wzrostu :( ;] Ferbi :classic_cool: skadze znowu :) weżcie mnie juz nie molestujcie tą dziewczyną ,bo zaczna to pobudzac moje na chwile obecną stłumione kompleksy i zaraz zasypie głowną strone tematami na ten temat :(

to fajnie ze się nie obrażasz :D tego linka z ferbim chyba se wstawię w stopkę bo strasznie mi się podoba :P

Gość
błędne Twe wyobrazenia, ale nie bede ich psuc 🖐️ idziemy juz stąd ? :)

Gość aja tam wiem swoje
nie mam pojęcie kto to jakieś przypadkowe zdjęcie z neta mam nadzieje że Przerwa nie uraziłaś się tym tematem, nie miałem złych zamiarów

no, ja się zbieram spać, jutro będzie siara na maturze :O trzymajcie kciuki :) a Ty przerwa którąś przerwę :P 🖐️

a swoją drogą kompleks małych piersi jest totalnie bez sensu bo to że wszyscy faceci lubią wielkie tzytze to mit:P amatorów małych jest podobnny procent jak tych lubiących XXL.. a poza tym, znam kolesia, znajomy który od zawsze był wielbicielem wielkich tzytzów. zakochał się w lasce mającej na prawdę malutkie, jak ta na focie powyżej...i...nagle mu sie odmieniło:D teraz lubi już tylko małe🖐️ więc to takie pierdolenie...

Gość ja qb
Przerwunia, nie wątp w moje intencje, bardzo Cię proszę😘😘 Dziekuję za wiadomości, jestem mile zaskoczony:) Zaraz odpiszę, ale chwilę to potrwa.

Gość
nie wcale :O nagły skok adrenaliny, przyśpieszone bicie serce i atak paniki jeszcze nikomu w życiu nie zaszkodził :) Hinatka --> to bedzie trudne do wykoania ale dla Ciebie bede sie starac ;] :* < kop na szczescie > ;] dobranotz Ferbi 🖐️ niech Ci sie nowy nick przyśni ;]

Gość
Tym razem ==>>takie pier.... albo pocieszanie ;] zakocha się w lasce z dużymi i mu się na nowo odmieni wg moich obserwacji amatorów tych pierwszych jest duuuzo duzo wiecej , zreszta dochodza równiez inne czynniki ;] ten kompleks ma jednak swój sens, nie nadermno keire wyzywają na pudelku od dech 😭

Gość
qubuś--> zaskoczony że aż dwie ? :classic_cool: bede czekać 👄