Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makronos

Kopnęłam go w dupę jak się dowiedziałam, że ma dziewczynę.

Polecane posty

Gość makronos

Spotkałam super faceta. Spotykaliśmy się miesiąc czasu. Nie powiedział, że kogoś ma. Zerwał z nią dla mnie. Ja się o tym dowiedziałam. Powiedziałam mu, że nie chce go widzieć na oczy za to co zrobił tej dziewczynie. Za to, że spotykał się ze mną będąc jeszcze z nią. Uwielbiałam tego faceta ale nie chcę budować swojego szczęścia na czyimś nieszczęściu. Ona go bardzo kocha. Nie chce mieć takiego faceta.

Gość a ja cię rozumiem
i bardzo dobrze... nienawidzę takich typków, co jednej nie rzucą i już następną podrywają, żeby mieć jakąś "na zapas".. bardzo dobrze, że został z ręką w nocniku i nie żałuj swojej decyzji, bo pewnie któregoś pięknego dnia byś się dowiedziała od niego, że sobie znalazł następną wielką miłość i żebyś spadała

Gość grażyna b
Nie matki Teresy, tylko ja już tego doświadczyłam w obie strony. Zarówno ja zrobiłam takie świństwo jak i mi zrobiono takie świństwo. Nigdy więcej!

Gość rewrew
skoro to "super facet" to chyba jasne, ze ma dziewczyne.

poprostu byl glupi ze sie przyznal do takiego ruchu,i za szczerosc zostal pogoniony.

Gość makronos
Nie przyznał się. Gdyby się przyznał potraktowałabym to inaczej. Poczekałabym aż wyjaśnią sobie sprawy. Aż będzie wszystko wiadomo. Teraz ona rozpacza. On ma wyrzuty. A ja mam przynajmniej satysfakcje, że w tym wszystkim nie ucestniczę.

Gość hahahhahaha
Faceci, ani mądrością, ani uczuciem nie sięgają kobietom do stóp. Szacun i uznanie dla Ciebie.Jesteś wzorcem do naśladowania!!!

Gość Autorko dumna jestem z Ciebie
🌼

i tu sie mylisz,ale nie bede sie z Toba kłocil bo jestes tylko kobieta zapewne hahahaha?

Gość mili98
a z jakiego miasta jesteś?bo coś mi to przypomina historię mojej znajomej...