Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karoolajna

praca w solarium !

Polecane posty

Hej! Chciałabym się wybrac do tech. hotelarskiego i się zastanawiam czy żeby móc pracowac w solarium wystarczy ta szkoła czy trzeba jeszcze jakieś kursy robic ? Jeśli ktoś coś wie na ten temat to prosze o info ;*

Gość zdejmij mundur
żeby spiekać ludzi na skwarki trzeba skończyć technikum gastronomiczne 🖐️

Gość hadzia
xD hehehehehe

Ty lepiej idz do zawodowki, dobrze Ci radze, ze swoja inteligencja w technikum nie bedziesz sie dobrze czuła:-O

Żeby pracować w solarium, to właściwie nie musisz kończyć żadnej szkoły, bo do wycierania łóżka nie są potrzebne żadne szczególne umiejętnośći. To praca dla leni bez ambicji i mówię to z doświadczenia, bo przez 10 m-cy pracowałam z biurze podróży połączonym z solarium i laski, które przychodziły na staż, to poprostu masakra.

Widzę, że niektórzy ludzi są tutaj tak płytcy, że nie da sie tego określic. No cóz ale przed monitorem każdy jest cwany heh .Pozdro. Natalie dzięki za normalną odpowiedz. :)

Karoolajna --> Poszukaj lepiej czegoś lepszego :) Nie mówię tego ze złośliwości, ale w takiej pracy nie masz możliwości rozwijania się... Jest nuda, monotonia i rutyna... Jeśli ma to być jako przejściowe zajęcie, bo nic innego nie ma, to ok, ale praca na stale? Gleboko bym się nad tym zastanowila... Szukasz potem innej pracy w cv masz wpisane solarium i juz taki potencjalny pracodawca sobie mysli, ze to mlo ambitne zajecie :)

Gość ja pierdoleeeee
praca w solarium to trzeba miec wyzsze wykrztałcenie nie wiedzialas, hahahahaha , a tak naprawde to jest praca dla tak inteligentnych ze wytarczy podstawowka

O masakro co za ludzie ... Jakie by się pytanie zadało od razu wszyscy zaczynaja na Ciebie napier*dalac chociaz w ogole Cie nie znają ..no ale cóz można i tak .

Gość nieznajomyyyyyyyy
nieinteligentna a nie "nie inteligentna" zanim pojdziesz na solare pracowac zainwestu w slownik

Gość Jak ma fajne cyce
to słownik jej nie potrzebny :D

Gość nie smiejcie sie
nie smiejcie sie z niej przeciez praca w solarium jest bardzo odpowiedzialna, trzeba wcisnac dwa przyciski i ustawic czas opalania i wytrzec kurze i zmyc podloge , i trzeba sie znac co do mopa wleje czy plyn do mycia naczyn , czy plyn do podlogi, dziewczyna chce podjac powazna prace a wy sie smiejecie z niej

turbodynomenie Ty również się do tego zaliczasz:D pa;* Tak w ogóle wypowiedzi niedojeb*** ludzi tj.większości mnie nie obchodzą.Fajnie, że znajdzie się garstka normalnych ludzi na forum którzy nie cwaniakują. A co do reszty. Ogarnijcie się. W pewnym momencie zaczęłam sie zastanawiac, że może faktycznie mój temat jest jakiś dziwny i faktycznie jest za co mnie bluzgac ale po przejrzeniu kilku innych postów stwierdzam, że to ludzie którzy tutaj piszą są dziwni.