Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MuadiM

spisek..co o tym myslicie

Polecane posty

Gość MuadiM

miedzy mna a moim facetem nie uklada sie najlepiej..postanowilam wiec sprawdzic czy i jak bardzo mu na mnie zalezy..wraz z moja kolezanka obmyslilysmy pewnego rodzaju spisek..ona podszyje sie podszyje pod jakas dziewczyne, porozmawia z nim na gg i zaproponuje mu spotkanie..nie wiem czy dobrze zrobilam, powoli zaczynam miec wyrzuty sumienia, jednak z drugiej strony nie mam mozliwosci sprawdzenia tego jak bardzo mu na mnie zalezy.A Wy co o tym myslicie?uwazacie to za cos zlego.. Boje sie tylko zeby to jakos nie wyszlo bo bedzie niezla draka.

Gość Ogona
a po co mieszasz koleżanke? nie daj boże jej sie spodoba, odkręć cały plan i jak chcesz to zrób to sama! kup starter,napisz smsa,maila z nk z fikcyjnego konta, załóż nowy nr gg :) jak Ci odbije faceta to bedziesz beczec

Gość kasia księżniczka
domowe przedszkole:O

Gość MuadiM
czy ktoras z Was podpuscila w podobny sposob swojego chlopaka?jaki byl tego koncowy efekt?spotkal sie czy nie? Dodam jeszcze ze do tej rozmowy na gg moja kolezanka dalaczy zdjecie atrakcyjnej panny ktora na pewno bedzie w jego typie.

Gość MuadiM
Ogona..lepiej jak popisze z nim kolezanka.wtedy mogloby byc to podejrzane ze ta ososba pisze zawsze wtedy jak ja jestem w domu.Pozatym mogl by np dojsc do tego po stylu pisma.Chlopaka mi raczej nie odbije bo ma juz meza i jest z nim szczesliwa.Pozatym jej ufam..chyba bardziej niz jemu. Jesli sie z nia umowi to na spotkanie pojde oczywiscie ja.

Gość onatezona
"z drugiej strony nie mam mozliwosci sprawdzenia tego jak bardzo mu na mnie zalezy." kobieto z Toba jest coś nie tak

Gość onatezona
pomarańczowy spadaj z mojej zamrażalki :P

Gość MuadiM
Regres...no jak to co..jesli postanowi sie spotkac z inna to powiem mu po prostu do widzenia..jednak gdzies tam w glebi mam nadzieje ze tego nie zrobi..chociaz nigdy nie wiadomo bo nie wiem co sie z nim ostatnio dzieje.

Gość MuadiM
wiek tu nie ma nic nic wspolnego..problemow ze soba tez nie mam.Ostatnio powiedzial mi ze nie zalezy mu juz na mnie tak jak kiedys.Chce sie po prostu upewnic czy to ze mna akurat chce byc i czy potrafi mi byc wierny bo w niedlugim czasie chyba planuje albo planowal sie ze mna zareczyc.

Gość normalnie CBA zalatuje

Regres...no jak to co..jesli postanowi sie spotkac z inna to powiem mu po prostu do widzenia" mnie tylko zastanawia jedno ? Po co kobiety wytwarzają sobie takie gó wna by pozniej w nie wchodzić ? Co wami kieruje , że tak postępujecie ? A to że ten topik to albo prowokacja albo do kompa dorwała sie jakaś 15 -nastka rodem z fan clubu dody to mnie wcale nie dziwi , chodzi raczej o takowe postepowanie wobec swoich partnerów

Gość MuadiM
nie wiem czemu czesc z Was nazywa to dziecinada..ostatnie jego zachowanie sprawilo ze juz nie wiem co do mnie czuje i czy moge mu w pelni zaufac..chce to po prostu sprawdzic i zyc spokojnie. A co jesli sie zgodzi?uwazacie ze warto byz z kims takim?chyba lepiej wiedziec wczesniej z kim ma sie do czynienia..ufalam mu ale sam to zaufanie sobie odebral.

Gość onatezona
powiedział że nie zależy ale zamierza się zaręczyć.... czy Ty tu nie widzisz jakiejś sprzeczności... takiej małej ?:P a poza tym, skoro Ty już mu nie ufasz to po kiego taki związek? i bez względu na to czy on by Cię zdradził czy nie, to Ty masz problem ze sobą a nie z nim w tym momencie ciekawa jestem jak Ty byś się czuła gdyby osoba która deklaruje że Cie kocha robiła Ci takie "sprawdziany" pomaranczowy... a co tam ma być za żarcie lub lód kiedy Ty cała wolną przestrzeń zajmowałeś :P

No i co Ci to da ze zrobisz taki przekret? A nie pomyslalas ze facet moze byc sprytny na tyle ze sie domysli ze z nim pogrywasz,z przekory sie zgodzi na spotkanie i wyjdziesz na debilke? Pozatym nawet jesli sie nie umowi to nie jest 100% wyznacznikiem tego ze mu zalezy,moze np laska mu nie pasowac z wygladu a z inna by sie umowil ,i co bedziesz go tak sprawdzala co chwile z innym zdjeciem? :> Pozatym co potem?Jesli sie nie umowi to uspokoi Cie to na chwile a potem znow zaczniesz wymyslac ze on sie rzadziej odzywa wiec trzeba go sprawdzic? Takie rzeczy sie wymyslalo w gimnazjum.Jesli masz wiecej niz 16 lat to daj sobie spokoj z takimi pomyslami. Szczerosc to podstawa moim zdaniem wiec pogadaj z nim i powiedz o tym co czujesz.

A co jesli sie zgodzi?" bedzie oznaczało jedno : Ze do tej pory spotykał sie z tępą i durną kobietą :P

Gość MuadiM
Regres..to ani nie prowokacja ani tez nie mam 15 lat.kiedys gdy bylo cudnie i wspaniale nigdy bym nie pomyslala zeby cos takiego zrobic.Zmienil sie w stosunku do mnie i to bardzo..nie potrafie powiedziec dlaczego jest ze mna, czy to przypadkiem nie przywiazanie albo czy mu po prostu nie jest tak wygodnie bo nie ma nikogo innego na horyzoncie.

Skoro mowi ze cos sie zmienilo to moze warto zainwestowac w rozmowe i sprobowac dojsc do tego co sie zmienilo i dlaczego? I sprobowac to naprawic? Takimi durnymi prowokacjami nie spowodujesz ze mu bedzie zalezalo bardziej,a jesli to zrobisz i on sie dowie to ja sie wcale nie zdziwie jak nie bedzie chcial z Toba w ogole rozmawiac.

Gość MuadiM
onatezzona..powiedzialam ze planuje albo planowal..wiec czytaj dokladnie..teraz raczej obstawialabym to drugie..bo w zaistnialej sytuacji miedzy nami to bardzo mozliwe.Jesli sie nie spotka bede miala podstawy aby to zaufanie odbudowac, a bardzo bym chciala bo mi na nim zalezy.

nie potrafie powiedziec dlaczego jest ze mna, czy to przypadkiem nie przywiazanie albo czy mu po prostu nie jest tak wygodnie bo nie ma nikogo innego na horyzoncie." ale zaznaczę ze to nie on sieje intrygi w związku , i to nie on ma problem :P

Gość MuadiM
oj byly juz godziny rozmow na ten temat czemu tak miedzy nami jest..nie potrafimy jednak dojsc do tego co moze byc tego przyczyna.Niby sie godzimy a za kilka dnio jest to samo.. Mysle ze nie bedzie podejrzewal o to mnie bo tak na prawde moglaby mu napisac kazda bo ma wiele znajomych. Kilka razy testowac go tez nie bede bo specjalnie wybralam takie zdjecie aby ta dziewczyna byla w jego typie.Raz mi wystarczy.

Gość onatezona
więc jedynym sposobem dla Ciebie odbudowywania zaufania jest coś czym Ty sama możesz utracić jego zaufanie? powtórzę... to TY masz problem ze sobą a nie z nim, i nie wiem czemu jego zamierzasz karać za swoją niepewność a poza tym wyniki tego mogą być różne, jak już wyżej napisano ... może się nie zgodzić bo coś mu się nie spodoba, a poza tym na dobrą sprawę to dziwne że samej rozmowy z nieznajoma na gg nie uważasz za zdradę... jak szaleć to szaleć :P

Gość MuadiM
Regres..a skad ta pewnosc ze on jest swiety.Jego zachowanie sie zmienilo i cos musi byc tego przyczyna, a ta na pewno nie jestem ja, bo kilka razy rozmawialismy juz na ten temat.

Kilka razy testowac go tez nie bede bo specjalnie wybralam takie zdjecie aby ta dziewczyna byla w jego typie.Raz mi wystarczy." podpowiem ci :) dołóż pare fotek w bieliznie :) To pomoże w uzdrowieniu związku :P

Regres..a skad ta pewnosc ze on jest swiety.Jego zachowanie sie zmienilo i cos musi byc tego przyczyna," i to jest powód by siać intrygę i postępować w ten sposób ? Bo jesli tak uważasz , to ja z całego serca życzę temu chłopakowi by skusił sie na ten podszyw .... troche sobie popłacze ,ale przynajmniej oszczędzi sobie przyszłość :D

Gość onatezona
ależ MuadiM, skoro Ty wiesz że dobrze zamierzasz zrobić... to po co w ogóle ten topic? myślałaś ze ktoś przytaknie Ci i przez to uspokoisz sumienie? jak widać... nic z tego ;)

Gość MuadiM
nie,nie liczylam na to ze ktos mi przytaknie czy wyrazi swoja aprobate dla mojego zachowania.chcialam tylko poznac opinie innych, bo po to chyba jest to forum aby takowymi opiniami sie dzielic.

chcialam tylko poznac opinie innych, bo po to chyba jest to forum aby takowymi opiniami sie dzielic." no to skoro wiesz że takie zachowanie to dziecinada więc co teraz ? zmieniłaś koncepcje naprawy zwiazku czy raczej jak grochem o ściane i juz przygotowujesz fotki a la Megan Fox :P

a jak on by ciebie tak sprawdził to było by "buuuuuuuuu nei wierzy mi buuuuuuuuuuuuu rzucę go"" dokładnie , było by zastanawianie skoro to zrobił ? więc mi nie ufa ....