Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo prosze o rady

czy to możliwe?

Polecane posty

Ostatni okres miałam 12 października, od tamtej pory współżyłam kilka razy bez zabezpieczenia. Teraz od kilku dni mam taką gęstą brązową wydzielinę z pochwy, (na okres jest jeszcze za wcześniej) jest ona głownie w środku na wkładkę niewiele wycieka. Czy to może być objaw ciązy?

Gość Mala_09
skoro wspolzylas bez zabezpieczenia to chyba oczywiste ze mozesz byc w ciazy!

ale to zawsze był stosunek przerwany, 2 razy po koniec okresu było tak do końca. Zastanawia mnie czy ta wydzielina może być objawem, na test jest chyba jeszcze za wcześniej okres powinnam mieć ok 12 listopada

ale ciekawe czy będe miała...

Gość qwemn
Wszystko jest możliwe. Z ch*** i prądem nie ma żartów.

czy są tu jakieś kobiety??? może ktoś miał podobnie, nikt nie chce się wypowiedzieć :( błagam was pomóżcie. Dodam, że chora też raczej nie jestem bo na początku października byłam u ginekologa i byłam całkowicie zdrowa, mam jednego partnera więc co mogło się stać??

dziękuje wszystkim za rady, jestem tak samo zdołowana jak przed wejsicem na to forum, a może jeszcze gorzej :(

Kobieto trochę cierpliwości, liczysz, ze w ciągu 20 minut znajdzie się dziewczyna która miała to samo co Ty? Ja tak nie miałam w miesiącu zapłodnienia. W kolejnym miesiącu (5-6 tygodni od ostatniej miesiączki) wystąpiło brązowe plamienie, ale już wtedy wiedziałam że jestem w ciąży, dostałam leki na podtrzymanie od lekarza... Nie wiem czy pomogło... Pzdr

Mozliwe, bo takie plamienie moze byc objawem zagniezdzania sie zarodka, ale moze byc rowniez objawem krawiwnia owulacyjnego. Wiec poczekaj jeszcze i radzilabym kupic bardzo czuly test i sprobowac testowac ok 25dc.