Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz mama

Płaczę jak bóbr gdy widzę filmy o aborcji

Polecane posty

Gość juz mama

Nie mogę się powstrzymać:(

Gość tez mama...
ja tez... :-( PS : nie zwracaj uwagi na psychiczne kaleki na tym forum

Gość bo jestes zalosna
bo jestes zalosna

Gość To po co ogladasz
Ktos cie zmusza do ogladania tych filmów czy cos????

Gość juz mama
Ja nie wiem wy nie jesteście kobietami tylko jakąś karykaturą kobiety te które twierdzą że skrobanie jest okej!!! Zadam pytanie po co za przeproszeniem się ruchać???

Gość dziewczyno nie daj
sie manipulowac!!! To jest manipulacja, wykorzystanie ludzkich emocji do zwiekszenia swojego elektoratu albo w celu innych dzialan polityczno-biznesowych! Te filmy zostaly zmajstrowane tak, zeby ludzmi sterowac za pomoca najnizszych emocji. NIE SA PRAWDZIWE!!!!!!!!!

powinna byc legalna w PL to by potem nie bylo glosno o tym ze noworodki sa schowane do lodowki czy szafy ! nie skrobanka najpierw mozesz przez tabletki !! chyba do 9 tyg

Gość phi----
Najsławniejszy film o aborcji pokazuje usunięcie obumarłej ciąży. Tylko, że kościelni mają u nas monopol na mówienie prawdy...

Gość TAK TAK I TAK
DLA MNIE TAKA SUKA NIE JEST KOBIETĄ A POTEM PŁACZĄ ŻE NIE MOGĄ MIEĆ DZIECI ALBO ŻE ŻAŁUJĄ TO JAK TAKIE KURWISZCZE JUŻ ZASZŁO W CIĄZE BO NOGI ROZSTAWIŁO TO NIECH POSZUKA RODZINY ZASTĘPCZEJ DLA DZIECKA I TYLE MA DO ROBOTY MAMUSIA ZASRANA. TO GŁOWNIE SIĘ TYCZY MAMUSIEK O WPADŁY W MŁODYM WIEKU TO JEST MASAKRA

Gość tu chodzi o kasę
Kasę najłatwiej robi się na emocjach. ty, którzy te filmy tworzą, nie chodzi o żadne życie poczęte, to cyniczni biznesmeni, którzy wykorzystują ludzką wrażliwość i znają się na psychologii. Odwołują sie do moralności, ktorej sami nie mają.

Gość te filmy są nieprawdziwe
nie dajmy się więcej oszukiwać!!! To co tam pokazują, to jedno wielkie kłamstwo - więc nie płaczcie przy oglądaniu tego, bo twórcom takich obrazów o to chodzi - gdy ktoś ma klucze do ludzkich emocji, ma ich w garści.

Gość ja tez kiedys
bylam za aborcja ale odkad mam swoje dziecko....no nie moglabym tego zrobic;/...wyrzuty do konca zycia;/ moja kumpela poroniła ale zrobiła to specjalnie..głodówka ,cwiczenia a teraz ryczy po katach;/...ja sie ciesze że mam piękną córcie:) pozdrawiam wszystkie które jednak urodziły:) czy oddałyscie czy wychowujecie ,bez znaczenia, super ze nie poszłyście na łatwizne i macie te swoje dzięciątka:)

Gość odbiegając od tematu za i
przeciw to odpowiem autorce że płacze bo niedawno została pewnie mamą i działają hormony jeszcze. Ja do 8-10 miesięcy po porodzie płakałam oglądając wiadomości.

Gość duzo kobiet które
poddały sie aborcji potem nie może zajść w ciąże, znajoma ma taki problem,dziewczyna lat 27 , od 3 próbuje, no i załamka, ona chce mieć rodzine,zawsze chciała ale wtedy to ni był ten czas( jak to ujeła) a teraz nie wie co robić bo boi sie mu przyznac ze juz usuwała a na in vitro no nie ma kasy, podobno bardzo drogie ;/.. lepiej laski myślcie zawczasu

Gość zadna kobieta nie chce
poddawac sie aborcji, jezeli ma dostepna antykoncepcje, przeciez to oczywiste. Ale tu NIE CHODZI O ABORCJE CZY O ZYCIE POCZETE, TU CHODZI O KONTROLE NAD LUDZMI! Producenci tych filmow dobrze o tym wiedza.

Gość TO CZYSTA MANIPULACJA
a wy się dajecie kręcić jak wam zagrają. Politycy w ten sposób budują sobie imperium swoich zwolenników, jeżeli po projekcji takiego filmu jakiś polityk wypowie się negatywnie przeciw aborcji, juz ma was w garści. Ale nie łudźcie się, że jego interesuje życie poczęte. Wy go też nie interesujecie. To bezwględna gra, w której stawka sa ogromne pieniądze, dlatego ci ludzie idą po trupach i wykorzystują wszelkie środki, żeby tą kasę zdobyć.

Gość mama malego Danielka
Ja tez rycze i to jak.... Dlatego ich nie ogladam...

Gość mamy dzieciom
wy lepiej zastanowcie sie, do jakiego swiata chcecie wprowadzic swoje dzieci. Jezeli pozwalacie sie juz teraz oszukiwac i manipulowac, wyobrazcie sobie, co bedzie jezeli ta manipulacja dojdzie do skutku. A wasze dzieci beda musialy w tym zyc!! zamiast dawac sie kontrolowac, zacznijcie myslec i pracujcie nad tym, zeby zachowac jakas autonomie, niech wasze dzieci maja chocby odrobine wolnosci. Nie pozwalajcie na to, zeby was oklamywano!

Gość juz mama
żałosna? mogę być co najwyżej z siebie dumna że jestem człowiekiem a nie potworem. Już nie mówiąc o filmie. Niektóre tu piszą jakby usuwały płód czyli coś żywego małego człowieczka na porządku dziennym. Jestem za antykoncepcją i tabletkami po stosunku 72 h . ale za usuwaniem jak najbardziej nie.