Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hinatka

już jutro próbna matura

Polecane posty

i ja i ja!!! tez mam jutro mature. nic nie umiem. bo z matmy jestem tępak straszny. nawet zle nie umiem. serio. juz sie nawet nie boje, bo czego mam sie bac jak wiem co mnie czeka... zreszta, zycie sie na szkole i wyksztalceniu nie konczy. pieprzyc mature.

Gość
:classic_cool: Hinatka to Twój pierwszy topik ? :classic_cool: powodzenia wszystkim 🖐️

o co ci chodzi---> ja nie lubię matmy, moja nauczycielka mówi, że jakbym się bardziej starała to byłoby nieźle.. ja się boję, że się zbłaźnię po prostu i nauczycielka mi obniży ocenę :( zresztą to siara będzie straszna dla całej mojej klasy.. fajnie, że ktoś ma to w doopie.. mi sie pewnie wszystko poyebie :O ja się jeszcze od rodziny nasłucham :O przerwa--> 3ci kochanie 😘:classic_cool:

Gość
a postów to juz sobie nieżle nabiłas :classic_cool: z moim stażem dobijesz do kilkunastu tysiecy ;] :* 👄 o czym były poprzednie ? :classic_cool: bo nie miałąm okazji zobaczyć:(

już nie pamiętam, pewnie o jakiś pierdołach :O:classic_cool: pozakładam Ci nowe ;* a Ty jaki masz to staż, bo różne wersje słyszałam? :classic_cool:

ooo tak pelny relaks;d i muza. jesli chodzi o mnie, to tylko tyle mi pozostalo. nie ma co sie martwic klasą nauczycielką czy tym co mama powie. dla siebie to robisz a nie dla kogos.

Gość
no niedługo bedzie rocznica 3 lat :classic_cool: ale dokładnej daty nie pamietam

o co ci chodzi--> no niby masz rację, ale ja nie chcę mieć kolejnych ostrych sytuacji rodzinnych ;] te szkolne jestem w stanie przezyć :classic_cool: nie uczycie się dzisiaj? nie powtarzacie? :> to ja też nie :classic_cool: przerwa--> a ja słyszałam, że Ty już 6 lat, zawiodłam się trochę :(

hmm. no tak, moze i za bardzo to wszystko pod siebie biore. bo u mnie takich rzeczy w domu nie ma. rodzice mowia "jak zdasz to git, a jak nie to trudno" i ja tak samo mysle. u mnie z domownikow nikt wyksztalcony nie jest to pewnie dlatego jest jak jest. a co zamierzam robic jak nie zdam? pujde do studium detektywow i pracownikow ochrony. nawet jakbym zdala to i tak bym tam poszla. no i bede w miedzyczasie gdzies pracowac. taka wersja by mi odpowiadala;d

Gość ja nie podchodze do matury
bo i tak nie zdam wiec po co sie stresowac

u mnie się właśnie o to rozchodzi.. jak ta mi źle pójdzie to wezmę się za matmę poważnie itp.. a jak nie zdam to nie mam pomysłu :( spróbuję powysyłać foty do jakiś agencji modelek i jak się dostanę to Ciebie, o co ci chodzi, zatrudnię jako ochronę ;):classic_cool: jak nie to zawsze można drugi raz podejść.. ;]

Gość KAASIA1990VBB
a ja sie nie przejmuje bo z gory wiem jak mi pojdzie :O

:) więc postaram się nie panikować. spokojnie podejść i zobaczymy :>

Gość do maturzystów
szczerze - to nie przejmujcie się wynikami próbnej matury - ja zdawałam (dawno temu) polski i matmę i dostałam kolejno 1 i 2 ;). a z prawdziwej matury miałam średnią 5,0 - z tym, że na prawdziwej nie zdawałam matmy :). a na polski i pozostałe po prostu się nauczyłam więcej ;) - bo - bądźmy szczerzy - kto uczy się na próbną :>??

orencz, dzięki za radę, ale mi się nie chce 🖐️ ATP, Ty nie będziesz musiała poprawiać :P

ja do humanistów, i też robię głupie błędy rachunkowe, myle znaki.. czasami wiem o co chodzi, ale nie wiem jak zapisać :O