Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takion

Pytanie do kobiet od faceta

Polecane posty

Gość takion

Witam! Mam takie pytanie do kobiet - co sądzicie o pofarbowaniu włosów w moim przypadku? Mam zaledwie 22 lata a na głowie pełno siwych włosów. Wyglądam przez to szczerze mówiąc dziwacznie - przecież jestem młody a na głowie wyglądam jakbym był po 40stce. Mój naturalny kolor włosów to ciemne włosy (nie jestem brunet ale prawie) Chciałbym pofarbować włosy na podobny kolor taki jaki mam bo nie chodzi mi o zmiane koloru tylko no o przykrycie tych siwych włosów. Co sądzicie o tej sytuacji? Co polecacie zrobić?

Gość nio niezafajnie to
wygląda aby facet farbował włosy. chociaż z drugiej strony jak masz się czuc z tym dobrze to farbuj. Musisz wiedzieć,że będziesz musiał mniej więcej farbować co 3 tygodnie, a i nie zapomnij dokładnie głowy zmyc po farbie, aby nie było widać ze farbowałes włosy

Gość może użyj odsiwiacza
dla facetów widziałam takie w rossmanie

Gość www.ja
nie farbuj,ale proponuje szamponetke...latwo sie naklada na wlosy,a dosc dobrze trzyma pomimo,ze na opakowaniu pisze,ze schodzi po kilku myciach.

są w dziale farb do włosów , i mają zdjęcie faceta na pudełku. Nie wiem , czy są skuteczne , bo nie znam nikogo , kto by tego używał. Ale są one stworzone specjalnie myślą o facetach , którzy chcą się pozbyc siwizny

http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.kosmetykiciuchyerotyka.e-shilen.com/img/1196.jpg&imgrefurl=http://www.kosmetykiciuchyerotyka.e-shilen.com/product.php/sklep,1196.html&usg=__eNbjOokmvN2WhqyI6rumnVbCBX0=&h=250&w=240&sz=22&hl=pl&start=3&um=1&tbnid=6E8kl7YGkZzqQM:&tbnh=111&tbnw=107&prev=/images%3Fq%3Dodsiwiacz%2Bdla%2Bm%25C4%2599%25C5%25BCczyzn%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26sa%3DN%26um%3D1

Gość takion
opier... na zero wyglada mi na bezmózgiego dresa... Chyba że w wieku 40-50 jak bruce willis itp. wtedy to nawet wygląda. Mój poziom intelektualny nie pozwala mi golić się na łyso. A to czy bym wyglądał na ciote? mam wspaniałą kobietę a to co myślą o mnie faceci mam gdzieś. Może zamiast farbowania spróbuje jakiegoś preparatu.

Gość to zakrawa
o groteske

Mi się wydaje,że nie ma nic złego w tym,że facet maluje włosy-jeśli nie rzuca to się jakoś strasznie w oczy. Kilka lat temu jak mój znajomy pomalował włosy to wyglądał strasznie sexy! :)