Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak się dzisiaj pytam

Czemu faceci z dobrym zawodem i pracą zawsze mają prawko?

Polecane posty

Gość Tak się dzisiaj pytam

A dla kontrastu nieudacznicy życiowi często go nie mają? Czyżby była korelacja między inteligencją, a umiejętnością prowadzenie samochodu? :P

Gość nie umiejętnością prowadzenia
samochodu a brakiem kasy zeby je zrobić...

Gość ic i umrzyj
0/10 💤

Gość moj znajomy dyrektor
jednej bardzo duzej i powaznej firmy nie ma. ( fakt,ze kierowca go wozi).

Gość nie wszyscy maja

Gość a to dziwne bo moj
prawka nie ma a zarabia 6000...ja mam za to;)wiec nie zawsze jak widac:P

Gość a facet bez prawka ma u was
szanse?

Gość cośwampowiem
to jest tak: normalne jest to, że dzisiaj ludzie żyją bardzo aktywnie, dużo pracują, mają wiele spotkań (i służbowych, i prywatnych). Doba ma tylko 24 h, więc, żeby sprostać wszystkiemu nie ma czasu na stanie na przystankach i uzależnianie się od czegokolwiek i kogokolwiek. Samochód staje się KONIECZNOŚCIĄ. Zamiast zakładać głupie topiki, siedzieć cały dzień na kafeterii, narzekać na cały świat, warto: rozejrzeć się za dodatkową pracą, zarobić na owe prawo jazdy, kupić sobie samochód, którego posiadanie stworzy duuuuużo więcej okazji, możliwości osiągania, organizacji WSZYSTKIEGO. Nie zakładaj tego rodzaju topików, bo wystawiasz sobie świadectwo albo nieudacznika, albo gimnazjalisty, albo osoby z ogromnymi kompleksami. Samochód można kupić sobie już za kilka kawałków, to dzisiaj żaden luksus, prawo jazdy tym bardziej.

Gość zazwyczaj facet nie ma
prawka , bo mu je odebrano sprawdź, bo to wazna informacja o nim by była

Gość do cośwampowiem
nie kazdego auta kreca, a niektorzy maja je w dupie i wola czesto pic piwo. a kobieta, ktora wymaga od faceta prawka czy auta to blachara. nie kazdemu sie tez chce placic za paliwo, oc, ac, rejestracje itp. bo woli wydac kase na imprezy i dobry ciuch

Gość do Madusia 18
duzo mlodych chlopakow nie ma jeszcze prawka, spora czesc robi je dopiero w wieku 20kilku lat

Gość do Madusia 18
ja znam chuliganow co prawka nie maja, przewaznie ktos w ekipie ma i ich wozi, a oni sa bardziej mescy niz jakas pipka w okularach z prawkiem obcieta na grzybka

Gość cośwampowiem
"nie kazdego auta kreca, a niektorzy maja je w dupie i wola czesto pic piwo. a kobieta, ktora wymaga od faceta prawka czy auta to blachara. nie kazdemu sie tez chce placic za paliwo, oc, ac, rejestracje itp. bo woli wydac kase na imprezy i dobry ciuch" no, właśnie - dlaczego mnie to nie zaskakuje? Gratuluję sposobu myślenia!! Pytanie: - czy fakty bywania na imprezach, ubierania się, kupowania "dobrych ciuchów" etc wyklucza faktu posiadania samochodu? Co to za bzdura? Dziecko kochanie co ty bredzisz? jaka blachara??? To, co napisałaś - eś jest przerażające!

Gość do cośwampowiem
nie bede ladowal kasy w auto by bym chyba musial sie ubierac w lumpie i nie stac by mnie bylo na kolejne tatuaze, poza tym zbieram na drozszy szwajcarski zegarek

Gość cośwampowiem
w ogóle mnie nie rozumiesz.. "organizując" sobie własny środek lokomocji dajesz sobie większe możliwości zarabiania pieniędzy, częstszych wypadów tu i tam, częstszych spotkań ze znajomymi, to jest pewna inwestycja. Dzięki temu nie musiałbyś sobie odmawiać tego, co musisz robić dzisiaj. Po co musieć wybierać albo-albo kiedy można mieć i samochód, i zegarek i co tam jeszcze chcesz.. Rozumujesz tak, jak teraz stoisz w miejscu - to bez sensu!

do "do Madusia 18" gratuluję preferencji co do wyboru facetów a według mnie jeżeli facet jest zaradny to dla niego żadnym problemem nie jest zrobienie prawka, nie trzeba mieć od razu samochodu, można spokojnie na niego uzbierać, ale w przyszłości kiedy się już założy rodzinę to na moje facet musi mieć prawo jazdy

Gość cośwampowiem
rozumuJĄC tak jak... - sorry

Gość do ja amiaa
a jak ktos nie jest w stanie nauczyc sie jezdzic? kobieta ma byc blachara i wymagac prawka? nie kazdy z prawkiem jest meski i zarady - wrecz przeciwnie. wiekszosc facetow ma prawko, a i tak spora czesc z nich to pipki obciete na grzyba wygladajace jak wymoczki i cioty

Gość do cośwampowiem
bawie sie dobrze w swoim zyciu, nie chce mi sie robic prawka - w tygodniu nie mialbym czasu jezdzic elka a w weekendy imprezuje i pije

jak ktoś nie jest w stanie nauczyć się jeździć to tylko i wyłącznie świadczy o ich zaradności, a dla mnie facet niezaradny to żaden facet nie jestem żadną blacharą nigdy nie miałam chłopaka z samochodem bo mi mzk najzwyczajniej wystarczy do transportu, ale jeżeli już założę rodzinę to chcę aby mój mąż posiadał prawo jazdy bo nie mam zamiaru tłuc się z wózkiem po autobusach czy tramwajach i nie twierdzę że jak już ktoś posiada prawo jazdy to od razu jest męski i zaradny ehh

Gość rzev
ty chlopie niedojrzaly po prostu jestes, skoro wolisz wydawac cala kase na imprezy i alkohol.

Gość do cośwampowiem
jazda mi nie idzie, a kobiety i tak chca ze mna sypiac i to ladne, wiec po co mam robic prawko, jak i tak sex mam

Gość do jamiaa
jak nie chcesz tluc sie autobusem to zrob prawo jazdy i kup sobie samochod

Gość kup prawko sobie
nielegalnie ;)

Gość facet bez prawka to dupa