Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chamiprostak

Rzuciła się do mnie !! o byle co

Polecane posty

Gość chamiprostak

Dziś moja kochana dziewczynka po prostu urządziła mi niezłe piekło. Nasze cudowne spotkanie zaczęło się od tego że poinformowałem ją że wybieram się w piątek na kolegi urodziny z kumplami , jakoś to przyjęła pośmiała się pożartowała chociaż jak zauważyłem nie zbyt jej się to spodobało. Jak już nasze spotkanie dobiegło końca zapytałem jej czy nie poczęstowałaby mnie papierosem bo akurat swoich nie miałem. Jak ona na mnie spojrzała... powiedziała że nie zbyt może , no ale ładnie ją poprosiłem a ona na to że ma mnie dość że zachowuję się jak prostak łazęga a na dodatek nie mam kultury rzuciła mi papierosy i poszła. No drogie panie co złego w moim zachowaniu...

Gość HmmmmmmmmmHmmmm
C huj wi.

Gość campari34
miała gula że jej nie zaproponowałeś wspólnego wypadu na urodziny nie zajarzyłeś

Gość chamiprostak
wywnioskowałem że facetowi nie wypada prosic kobiete o papierosa

Gość campari34
raczej nie o papierosa ci mówię że ona liczyła na propozycję spędzenia razem urodzin kumpla musisz jej wytłumaczyć że to wieczór z samymi facetami

Gość niezbyt piszemy
razem reszty nie warto komentować, bo jeśli pytasz poważnie, to musisz być cymbałem do kwadratu a jeśli to żart, to niezbyt wysokich lotów - jak na cymbała przystało :D

Dokładnie nie pasuje jej że wybierasz się na te urodziny, wkurwiła się i odreagowywała w inny sposób. Proste. I tu wcale nie chodziło o te fajki.

Gość chamiprostak
Nie no po prostu jestem luzakiem i nie widzę nic w tym złego że prosi się kobietę o papierosa ona poprostu stwierdziła: żaden facet z klasą sie tak nie zachowuje nie dosyc ze idziesz zachlać się to jeszcze błagasz mnie o ostatniego papierosa ? - jej własne słowa ;/

Gość ma stresa
przed miesiączką.

Gość chamiprostak
nie wczoraj jej sie skonczyla