Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zainteresowana_12

Kosmetyki maybelline za darmo !! Testery !!!

Polecane posty

Cześć dziewczyny Właśnie się dowiedziałam, że można wstąpić do klubu maybelline i za darmo otrzymywać próbki kosmetyków do makijażu z maybelline Wklejcie maila, a ja do was wyślę zaproszenie. Która chętna?

Gość karinka1000wp.pl

Gość kopawko
karinka1000@wp.pl

Gość poprosze
pati655@op.pl

Już wysyłam zaproszenie. Trzeba kliknąć w podany link i się zarejestrować ;) Potem wystarczy czasem cokolwiek skomentować na forum, za to dostaje sie punkty, które potem są sumowane i wysłana zostaje paczuszka z testerami.:)

Gość kapawko
zainteresowana a nie potrzeba czasem zebrać określoną ilość kolezanek wysylajac zaproszenie ze swojego konta??

Gość kopawko
to jest cos w stylu trandsetterek??

Gość boo283onet.eu

Tak, dokładnie, trzeba zostać trendsetterką, żeby dostawać próbki kosmetyków. A jak to zrobić? Wystarczy zaprosić kilka koleżanek do programu, a 5 z nich się zarejestruje na stronie:)

Gość dawaj dla mnie
anna.mike@onet.eu

Gość
Hej, Jeśli masz konto na allegro i chciałbyś dostać jakąś fajną rzecz typu pendrive,prostownica, żelazko, aparat fotograficzny, kamera, drukarka itp. to mam dla Ciebie stronkę. Musisz tylko się zalogować na nią. cokupic.pl/zaproszenie/ZDAWID Na tej stronie piszesz opinie o przeróżnych produktach codziennego użytku. Ja napisałam 600 opinii i za nie dostałam drukarkę. Ostatnio zaś za 280 opinii dostałam prostownicę . Teraz zbieram na kamerę już niewiele mi brakuje. 1 opinia to 30 wyrazów. Za zaproszenie osoby dostajesz 30 punktów, za napisanie 1 opinii 15, za napisanie opinii w czasie happy hour 20 punktów. Każda 100, 200, 300 itd, opinia to dodatkowe 50 punktów. Myślę, że warto. Pozdrawiam

Gość nie chce mi sie logować
dziewczyny blagam opamietajcie sie, mam konto tam od 2 lat, stale aktywnie sie udzielam i jeszcze nigdy nie dostalam czego za darmo do testowania. zwykla sciema, nie macie co sie ludzic

Gość malenstwo241211
chce otrzymywac probki

Gość malenstwo241211
malenstwo241211@onet.pl

Gość czarna5151
czarna5151@buziaczek.pl

Gość andzzzia
Ja jestem chętna... Mój adres e-mail: fibi2009@o2.pl

Pff, też mi wielkie halo. W drogeriach też są testery i nikt się nie zabija o półki z zachwytu :) Może to mój jakiś kompleks, ale jak słyszę że tak z przypadku rozdaje się coś za darmo, zawsze zadaję sobie pytanie :Kto rozdaje, po co, i czego chce w zamian.