Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rozdrażniona

REKLAMY

Polecane posty

Gość rozdrażniona

mam wrażenie, że filmy to przerwy w reklamach. np. oglądam sobie film, ciul, że reklama w punkcie kulminacyjnym, ale jwyskakuje ten ryj i "wpadaj do mnie nową grę kupiłem, się pościgamy" i kretyński śmiech... wymiękam. Rozwaliłam pilota o ekran(w moim przypadku plazma nie wskazana) Nie wkręcać mi tylko, że mam problemy z nerwami, bo inaczej wysadziłabym telewizor w pi***. Lubię obejrzeć dobry film. same reklamy tak nie wkurzają, ale jak np. reklama Sudafed z tą walniętą babką co "jakaś dietka by jej się przydała" i znowu zryty śmiech... albo naparzanie się bakterii w kiblu z domestosem.. srający facet, który jara się odświeżaczem, bo jego następca nie padnie jak mucha. Albo tłumaczone reklamy. np z tym kaszlem i syropem co dziecko pokazuje jak ona kaszle i jak kaszle jej ojciec "echu echu ech"... dopracowana reklama.. Matka gada, że podaje im ten specyfik. Gadać skończyła, a kłapać dalej kłapie. Niektóre przyznam są przyjemne. Ale np. miałam problemy z układem pokarmowym i przez trzy dni rzygałam jak kot. i jak widziałam reklamę jak robią czekoladę Lind excellence czy jakoś tak, czułam, że lada chwila paw murowany.. najlepsza jest ta"serduszko puka w rytmie czacza" i tych dwóch staruszków. Też to tak na Was działa?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować