Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SamantaFox

Moja bratowa to głupia pipa.

Polecane posty

Dziewczyna w życiu nie przeczytała ani jednej książki. nie ma żadnych zainteresowań. Mówi "bizmesłomen" ."kordła" Ma "hagenuki" - to są haluksy w jej słowniku albo ma "refluks" i to nie refluks przełyku ale duży żylak pod kolanem. Nosi złote sandałki lub białe kozaczki z koronki. I ciągle i każdemu opowiada o jak uprawia sex ze swoim mężem.

Gość Chopok
aa jakie wykształcenie / ma zawodówkie ??

Gość rozdrażniona
Kiedyś się na niej poznają ;)

Gość serio ktoś taki
istnieje? Co to za debilka? :-D Pozdrów ja ode mnie! :-D

Gość padlaaaaaaaaaaaam
hagenuki? masakra co to za słowo bueheheheheheeh hagenuki heheheheheheee

Istnieje. I nie rozumiem czemu mój brat z nią jest. Czasem jak coś powie to mnie pokonuje. Nie wiem czy śmiać się czy płakać. Jest ładna kobietą ale buzi nie powinna otwierać. Bo człowiek wtedy przestaje widzieć jej urodę i widzi głupotę.

ciekawa osobowość może dzięki temu bardziej prostolinijna i kontaktowa od niektorch wyszydzających na forum kto wie? można się srodze pomylić w ocenie

Gość fsdsfds
a skad wiesz ze nie przeczytała ksiazki? Znaczy jestes przy niej 24 godziny na dobe i wiesz to ?

Gość Halinka Niemłynkowa
Nie przeczytała książki? nawet jakiegoś harlequina? Romansidła? Nie wierzę:) A jakie są jej zainteresowania? Czyta gazety?

Ostatnio wymyśliła że jej synek który przeziębił sobie pęcherz i co chwile chodził siusiu ma "chore jajniki"

Gość Chopok
to jakie ma szkoły ??

ja znam taką jedną co na mojej dzielnicy mieszka i też taka laleczka itd a jak co do czego to taką wiochę reprezentuje...a najlepszą polewkę mam jak mówi słowo: plajster zamiast plaster, a mówi to często bo się chwali,że ma plajstry anty haha:) mówi w skrócie widocznie z wymówieniem słowa antykoncepcyjny też ma problem

Nie czyta niczego, naprawdę. Nie ma czasu. Książki to dla niej strata czasu.Od rana do wieczora sprząta. Z rozmów z moim bratem wiem że nie czyta.

Gość błagam cię powiedz
że z tymi jajnikami to żart bo się duszę ze śmiechu

Gość hehe drogie kafeteriuszki
za to ona ma udany sex a wy jesteście mądre tylko co z tego :classic_cool:

Chyba zacznę chodzić. do nich z dyktafonem i nagrywać co smakowitsze kąski. Z wykształcenia jest fryzjerką.

Gość moja też hehehe
ja pierdolę no to nieźle moja tez jest pogięta ale w inną stronę niż twoja po pierwsze to straszny z niej pasztet jest przemądrzała i uważa że jest najmądrzejsza bo ma wyższe wykształcenie -po studiach płatnych!!! Ostatnio dzwoniła do mojej mamy i chciała żeby podżyrowała im tzn jej i mojemu bratu kredyt.Bo jeśli nie to ich małżeństwo się rozpadnie i ona będzie mieszkała u swoich rodziców a on u swoich(Mimo że mają mieszkanie od wojska,ale chcą większe).Żałosna jest. A jej matka jeszcze gorsza.

Gość smanta a nie lepiej życ
własnym życiem, a nie bratowej?

Gość Chopok
Fryzjer na plaży

Z tym jajnikami to prawda. Pokazywała mi też nowy dywan do sypialni i mówi "Że dlatego taki miękki bo T chciałby się kochać na podłodze." Każda rozmowa kończy się sexem. Czy to zwykły grill, czy urodziny dziecka czy rocznica ślubu.

Gość Halinka Niemłynkowa
To naprawdę nie chce się wierzyć, że nie czyta... Można nie lubić książek medycznych itp. I ich nie czytać. Ale aby nie przeczytać książki o miłości - najprostszego romansu:)?? Ja nawet czytałam romanse historyczne. Bo to co pisze życie jest bardzo ciekawe:) To ona taka mało romantyczna... A filmy lubi? jak nie książki, to czasem Tv czegoś uczy, skłania do refleksji itp.

heee..wspolczuje Ci.ja mam taka kolezanke i dobrze ze tylko kolezanke i nie musze sie z nia czesto spotykac. zdawala 11 razy testy na prawo jazdy, uwaza ze afryka jest w ameryce:D:D aha i ostatnio wyjebala przy wszystkich jak walczyl adamek z golota..hahahaha a ona taki tekst: skad jest ten adamek z czech??? wyjebala mnie z butow.ale ogolnie to taka smieszka.lubie ja w sumie za ta ciemnote ale na dluzsza mete musialabym brac leki uspokajajace...

Gość moja też hehehe
dobre z tymi jajnikami :) naprawdę wspólczuje wiadomo czemu z nią jest-dla seksu poza tym pewnie jest prosta w obsłudze no a to ze sprząta to plus dla niej

Nie uważam że wyglądam mądrzej na jej tle. Z tego powodu że nie porównuję sie do niej.I nie żyję jej życiem jestem po prostu zdziwiona związkiem mojego brata.

Gość a Twój brat jakie ma
wykształcenie?

Plus za sprzątanie. Ale jakie. Po kilka razy dziennie, domestos do toalety. Dwa razy w tygodniu myje okna. Kazała zrobić prysznic w piwnicy żeby mały po zabawie na dworze tam się umył nim wejdzie do domu. Nie można małemu jeść ciastek w domu bo jej nakruszy.