Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Caresiatko

Mamy mam do was pytanie...

Polecane posty

moja mlodsza siostra jest w 5 mc ciazy. Ma tak hujxxxx lekarke ze az mnie nerwy biora. Dzidzia jest odwrócona pleckami do nas i nóżkami do dołu-lekarz stwierdzil ze to zle bo napiera zeby sie wydostac i powiedziala ze to bardz zle - i na tym koniec wizyty poprosze 250 zl do widzenia. Nastepna wizyta to samo nic nie powiedziala tylko ze dzidzia sie nie obraca i przepisała jakies leki i znowu 250zł;( Siostra nic nie wie ile wazy dziecko ile mierzy co tak naprawde jest nie tak i co moze sie stac jesli dzidzia sie nie odwroci:( dzidzia tez sie nie rusza tzn siostra nie czuje jej ruchów w brzuchu powiedziala to lekarzowi a ona tylko wzruszyla ramionami i powiedziala 250 zl do widzenia Siostra jest mloda osoba i to jej pierwsza ciaza:) powiedzcie mamy czy to normalne bo ja juz zaczynam sie martwic i to powaznie:(

Powinna czuć ruchy swojego przyszłego dziecka.A co do lekarki powinna powiedzieć a nie tylko brać kasę i to aż z 250zł.Co to za lekarka tylko na pieniądze czeka.

to drogo bierze .... ja jestemz z poznania biora zazwyczaj miedzy 100zl a 200zl ja znalazlam takiego za 50zł i jest swietny chodze juz 1,5 roku . radze ci nieh siostra szybko zmieni lekarza! a jak nie czuje ruchu dziecka to szybko do szpitala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

albo wejdz z siostra do gabinetu i zalatw to za nia ! chociaz ja bym jechala do szpitala ze nie czuje ruchu dziecka .... a potem zmienilabym lekarza! wez ja za reke i jedzcie ! nie chce pisac brzydko ale moze ono juz nie zyje ?? powinno sie ruszac :(

Znaczy sie ona mówi ze czuje tylko czasem jakies babelki w brzuchu ale sama nie wie co to dokładnie jest ale siostra jej brata jak byla w 5 mc to czula kopniaki:) i sama ja nagania zeby poszła :( krxxxx martwie sie strasznie jutro dzwonie do mamy i nich ja za klaki do innego lekarza ciagnie!!!!

słuchaj lepiej sprawdzic! normalnie musi kopac! jak pojedzie do szpitala i sie okaz ze jest ok to nic nie traci! a jak bedzie za pozno ?? a te bąbeli to moze dostała zakazenie...jak ma martwe dziecko w brzuchu! zaraz mozesz nawet siostry nie uratowac ! niech jedzie do szpitala! no kurde martwicie sie obie ok ale to nie wystarczy musicie zaczac działac!!!