Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka893

tyak okropnie sie czuje co teraz robic? prosze o rade

Polecane posty

Gość Kaśka893

spotykam sie z swietnym facetem ktory stwarzal pozory twardego faceta takiego jak wszyscy a okazal sie inny okazal sie wrazliwcem a ja glupia narzucilam zbyt szybkie tempo tej znajomosci. powiedzial mi o tym i strasznie mi glupio. nie wiem jak mu spojrze teraz w oczy...

Wiec zwolniej;) Nie masz sie czego wstydzic;) Ja tez takie cos przeszlam i teraz juz jest ok;) Badz przy nim normalna;)

Gość Kaśka893
chelsie ja poprostu chcialam byc zbyt blisko niego. chcialam go calowac i przytulac i poprostu byc. A on powiedzial mi zze strasznie mu zalezy ale ze musimy przystopowac bo wszystko dzieje sie za szybko. źle mi z tym :(

Gość Kaśka893
halo?

Itak masz lepiej, moj mi powiedzial ze narazie sie na nic nie zdecyduje bo nie wie czy chce byc ze mna...;/ Nio toi pozwol mu na to zeby postepowal wedlug kolejnosci;) Przeciez to nic strasznego;) Gorzej jakby ze wszystkim sie spieszyl i potem cie zostawil!

Gość Kaśka893
chelsie ja to wszystko wiem ze to lepiej.. ale mialam go za typowego faceta ktory z dziewczyna chce byc blisko do razu bo po to sie z nia spotyka. a on jest inny. zabolalo mnie to ze przerwal pocalunek po czym powiedzial ze on tak nie potrafi i wyszedl. pobieglam za nim na przystanek i jeszcze chwile porozmawial ze mna i powiedzial ze mu zalezy. poczulam sie jak nachalna idiotka!!!!!!!!!!11

Nio to ci sie udal przypadek;D Nastepnym razem poczekaj az to on sie pocaluje;) Napewno wszystko sie ulozy skoro powiedzial ze mu zalezy;) A teraz jestescie w kontakcie? Pisaliscie na ten temat?

Gość Kaśka893
jestesmy w kontakcie a na ten temat nie pisalismy... i co o Tym ymyslisz?

Gość Kaśka893
płatku ..:) wlasnie postanowilam sie nie odezwac, to on to mnie sie odezwal pierwszy

Gość Kaśka893
odswiezam temat...bo dalej mam ten problem. kurdę ! :/

Gość koreczek dupeczek
Dziewczyno opanuj sie!!!! Robisz tragedie jakby Cie rzucil co najmniej. Naucz sie, ze NIE "wszyscy faceci sa tacy sami". O co Ci w ogole chodzi? Ja bym sie cieszyla, ze facet nie chce mnie zaraz do lozka zaciagnac... Normalnie tragedia!! Przerwal pocalunek...Nie obmacal Ciebie!! Masakra. Choc jestem kobieta faktycznie czasem baby same nie wiedza czego chca :| Ale z drugiej strony zastanowilabym sie czy nie ma kogos innego... moze wyrzuty sumienia go dopadly i stad takie zachowanie...

Gość koreczek dupeczek
A tak btw nie zachowuj sie jak desperatka bo to jest zalosne. Jakbym byla facetem to bym od Ciebie chyba zwiala ....