Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuj

moj syn od urodzenia wypróżnia sie tylko w nocy....

Polecane posty

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuj

witam moj synek od urodzenia wypróżnia sie tylko w nocy. Jest to dla mnie troche klopotliwe bo ma juz 5 m-cy spi ladnie w nocy ale niestety przy zmianie pieluchy wybudza sie. Nie wiem jak go przestawic zeby zalatwial sie w dzien. a z kupa nie ma mowy zebym go zostawila. Czy ktoras z mam tez tak miala????

Gość n1kol
wsadź mu przed snem do pupy termometr, wypróżni się na 100% i w nocy nie będzie miał już nic do zrobienia :) poważnie, ja tak robię swojemu dziecku gdy ma kłopot ze zrobieniem kupy ;)

Zgadzam się z koleżanka powyżej termometr może pomóc tylko pamiętaj żeby posmarować go wazelinką albo innym kremem i nie wsadzaj głębiej niż 2 cm(rób to na zasadzie wkładaj i wyciągaj a kupka sama wyjdzie),musisz pamiętać żeby być bardzo delikatną i ostrożną bo dzieci mają bardzo wrażliwe tyłeczki.

Gość bzduraaa
O rany kobito nie słuchaj tych durnych rad z termometrem!!!! Boicie się szczepionek bo mają śladowe ilości rtęci a termometry z rtęcią wkładacie dzieciom w pupę? A co jak maluch gwałtownie się ruszy i np złamie ten termometr? Trochę wyobraźni nie zaszkodzi :-0 Na zatwardzenia i problemy trawienne pomagają probiotyki - piszę to choć wiem, że twój maluch nie ma zaparć tylko nocną porę kupek ale może to wam też pomoże. Zwróć uwagę czy nie za późno wstaje rano i o której je posiłki, czy sporo się rusza w dzień? Czy je ciepłe posiłki w dzień?

Gość bzduraaa
A i jeszcze jest spore niebezpieczeństwo uszkodzenia czegoś w odbycie malucha przy wkładaniu termometru :-0 oraz rozleniwienia jelit!!!