Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OONAA21

sluz plodny i nagle jego brak !? POMOCY !

Polecane posty

Gość OONAA21

witajcie ,wypadaja mi teraz dni plodne -przez 4 dni mialam typowy sluz plodny przezroczysty i lepki ,a teraz nagle go nie mam i zwyczajny sluz ,czyli mętny ale uczucie ,ze tak powiem 'wilgotnosci'I . troche sie przestraszylam ,ze tak krotko ktoras z was tak miala ?

Gość eddd
ja tak mam

Gość OONAA21
bo wlasnie wyczytalam ,ze 'Ostatni dzień, w którym kobieta stwierdza choć jeden z objawów śluzu płodnego jest tzw. szczytem objawu śluzu - okresem największej płodności. ' wczoraj mialam wlasnie ten dzien i wspolzylam i troche nasienia dostalo sie we mnie ,wiem ze ryzyko ciazy jest duze ,ale zastanawial mnie wlasnie ten krociutki okres trwania sluzu plodnego.

Gość verita veritatis
To w sumie gratuluję. Stosunek w czasie owulacji niesie duuuuże prawdopodobiewo że jestes w ciąży;-)))))

Gość OONAA21
szanse nie sa znowuz takie duze (są i nie są) ,nie bylo pelnego wytrysku (we mnie),zreszta przecietnej parze potrzebne sa 4 cykle zeby zajsc w ciaze ,i jakos mam przeczucie ,ze nic z tej mojej 'ciązy' nie wyjdzie :P

Gość niechcaca
wez pod uwage to, że dni płodne zaczynają się jeszcze przed śluzem...np 2 dni, potem sluz 4 dni,i po sluzie 3 dni daje sume 9 dni płodnych, czyli jak najbardziej prawidłowo. Mierz temp, pomocna przy ustaleniu owulacji, i jej długości, znacznie pewniejsza niż obserwacja sluzu, na ktorego wplyw ma np to co jesz, pijesz etc.

Zgadzam się w pełni z przedmówczynią - mierz sobie codziennie rano o tej samej porze (przed 7.30h) temperaturę w ustach, pochwie lub odbycie.

Gość OONAA21
dziś zmierzyłam temperature ,ale jakas taka niska miałam ,ogolem mam niskie temperatury...moze w ogole owulacji nie mialam ,ale sluz byl i taki bol 'owulacyjny'. Długo po plastrach nie mialm regularnego okresu i mialam rozhustane hormony ,owulacji nie mialm przez ja wiem 5 miesiecy teraz od 3 miesiecy wrocil mi wreszcie sluz plodny i mam wlasnie t swoje bole. tylko zastanawialam sie czy te dni plodne nie sa za krotkie ;] mam nadzieje ,ze mam owulacje