Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jore

choleraaaa zaraz mnie trafi szlag

Polecane posty

Gość nie wiesz ze nie ma foty
nie ma gadki :o

No dobra teraz grzecznie wszystkim mówię DOBRANOC bo przed 6 pobudka:( Jutro tutaj zajrzę;)

autorko, jak mogłaś być z takim facetem? nie wyczułaś go wcześniej? ...gdzie podziała się Twoja kobieca intuicja? ;) ...to łatwo wyczuć...niedawno 'startował' do mnie podobny facet, ale powiedziałam mu parę słów przez telefon i uciekł na statek, aż na ciepłe morza ;) blokers thx

Wielbicielka Piotrusia...wydawało mi się,że to ideał faceta.Spokojny,nie pił,nie palił,nie chodził na imprezy.A teraz wiem dlaczego...szkoda kasy było i tyle.

Sorki ale teraz już znikam.Miłej nocki wszystkim życzę;)))

Gość jdhidfuwef
hmmm...

blokers- gdzieś na tym forum czytałam,że jesteś tuż przed 30-stką,miałeś nawet wklejoną fotkę w okularkach :classic_cool: ...pamiętam,że nawet ją skomentowałam ;) ...a może mi się wydawało,ostatnio nie wysypiam się zbyt dobrze :P

Gość To ty tutaj do
Noi mam cie a prezenty to ja placilem a niety co krecisz,zlorze donos na paly o wykorzystaniu z kasy i moralnym a ten temat bedzie jako dowod w Sadzie.

blokers- i dobrze,że nie była Twoja,bo nieodpowiednio albo właśnie odpowiednio ją skomentowałam hi hi :P ...no więc bliżej Ci do 30-stki czy 40-stki? ...powiedz i tak nikt nas tu nie wyśledzi ;)

No to niekoniecznie tak bardzo się spóźniłem bo zdecydowana większość moich byłych sympatii i wielkich miłości była ode mnie starsza (w porywach do 9 lat) ;)

Nie myślałem tak... ja właśnie z tego powodu nie pytam o ilość partnerów by ewentualnie nie zejść na zawał :P A jak zwykli mawiać księgowi starej daty "co było a nie jest nie pisze się w rejestr" :classic_cool:

już Ci mówiłam - zapomnij. Nie przyłożę się do Twojego sukcesu. Choć czy ja wiem czy to sukces...