Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jore

choleraaaa zaraz mnie trafi szlag

Polecane posty

Blokers to jest grzeczny topik i nie wolno tu nikogo molestować:P

Jore - przecież blokers każdy topic rozwala bałamucąc dziewczyny. Czas się przyzwyczaić.

Gość wielbicielka....czy ten
Piotruś R nie mieszka w Gdyni teraz z byłą żonką i synkiem???/

Skaa no chyba nie ma innego wyjścia;) Blokers teraz się zastanawiam,którą opcję sobie wybrać:-O

Spokojnie blokers, tego kwiatu na pół światu, czy jak to było.

skaa...coś pechowy ten topik dla Blokersa...wszystkie takie uparte i się opierają;) Blokers...ano siara:)

Amant...teraz sobie myślę,że dobrze się stało,że to napisał.Fakt...ciśnienie mi strasznie skoczyło,ale chyba na dobre pozbyłam się trutnia.Co za ulga po 1.5 roku męczarni;))) Dzisiaj już jest spokój i cisza i mam nadzieję,że już tak zostanie.Zresztą chyba sam się zorientował,że zrobił z siebie kompletnego idiotę.

Romano...puknąć to się możesz w czoło i to czymś ciężkim:P

albo jak chcesz to i gdzie indziej, ale nie wiem czy bys polubił ;)

blokers - od ilości moich partnerów na pewno nie padł byś na serducho, acz mógłbyś się zapowietrzyć ;) a jeśli chodzi o fotki ...ilość moich (choć nie moich) bije Twoje na głowę, swego czasu miałam takie hobby ;) '' wielbicielka....czy ten Piotruś R nie mieszka w Gdyni teraz z byłą żonką i synkiem???/'' nie znam człowieka...

Romek poszedł spać,bo już dawno po dobranocce;)

blokers - zapowietrzyć się znaczy złapać wiatr w płuca i trzymać go tam przez jakieś 2,3 minuty ;) fotografia...mhm lubię...ale raczej sama siebie fotografuję...z nudów rzecz jasna,z żadnych innych pobudek...ciekawe co powiedziałbyś o moich fotach od strony nazwijmy to technicznej?...może kiedyś odeślę Cie na swoją stronkę...kto wie? ;) tymczasem pozdrawiam

Blokers...a o czym mam tak rozmyślać? A co do spania to masz rację,bo zaraz idę;))

Wielbicielko Piotrusia, jak to sama siebie fotografujesz? Używasz statywu i samowyzwalacza czy korzystasz z luster? Nie lepiej żeby ktoś Ci te foty zrobił?

E tam...już nie ma o czym myśleć.Pisałam wyżej,że chyba warto było się wkurzyć,bo w końcu się pozbyłam trutnia po 1.5 roku.Przynajmniej taką mam nadzieję;)

A teraz grzecznie idę lulu...za Romkiem hihi;))) Miłej nocki:)

tak blokers używam statywu i samowyzwalacza...i cały czas pracuję nad tym by zrobić sobie fotę w lustrze, ale póki co moje próby leżą płazem,bo efekty mnie nie zadowalają :O raz na jakiś czas domorośli fotografowie molestują mnie o to bym dała się obfotografować ze wszystkich stron...ale niestety (a może stety) nie potrafię rozebrać się przed obcym facetem,no chyba że byłby to mój partner, ale jeszcze nie trafiłam na partnera-fotografa :)