Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jore

choleraaaa zaraz mnie trafi szlag

Polecane posty

Dobranoc, Jore. Hardcorowych snów 🖐️ Wielbicielko Piotrusia, nie musisz zaczynać sesji od aktów czy erotyki. Zdjęcia całkowicie ubrane też mogą rozpalać zmysły ;) Fotograf- facet ma zupełnie inne spojrzenie na kobiece ciało niż kobieta i potrafi więcej wydobyć przy pomocy tego samego sprzętu i tych samych technik :)

blokers - wiem,fotki w ubraniu też potrafią mieć charakter erotyczny...mam takich sporo i wierz mi działają, niekoniecznie trzeba pokazywać głębokie dekolty,czy majtki by działały odpowiednio...jednak uważam ,że nagie foty na których w sumie niczego nie zobaczysz działają najbardziej ,bo poruszają wyobraźnię ,a wtedy można już wszystko ...czasem wystarczy sama twarz i kawałek ramienia,odpowiednie spojrzenie i fota będzie kręcić ;) ...jeśli do tego takie foty są czarno-białe to już w ogóle szał ciał ;) ''Fotograf- facet ma zupełnie inne spojrzenie na kobiece ciało niż kobieta i potrafi więcej wydobyć przy pomocy tego samego sprzętu i tych samych technik '' to może powinnam się jednak przemóc ;)

Wielbicielko Piotrusia, "przemożenie" się oznacza brak swobody, skrępowanie, zawstydzenie a w tego typu fotach to niedobry dodatek ;) Wzrok fotomodelki (ponoć) nie może sięgać dalej niż do obiektywu aparatu- wówczas bez znaczenia jest dla niej kto ten aparat "obsługuje" ;)

Gość My Lord
musisz mu zwrocic za paliwo

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
blokers a moze ty poka swoja fotke a nie kazda dziewczyne molestujesz :D gdybys pokazal swoja moze bys cos dostal w rewanzu :classic_cool: :)

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a co do problemu autorki to no comment.. zdarzaja sie takie trepy, nie ma sie czym przejmowac ;) grunt to to ze w koncu otworzylas oczy. a z tym psem to pojechal po bandzie jakby to jakis przedmiot byl co najmniej :o...

blokers - ponieważ Cię lubię ;) prześlę Ci swoją fotkę ( w dodatku ulubioną) ,ale poproszę o rewanż :) ...jeśli mnie zawiedziesz, normalnie poćwiartuję! :P ...w sumie zasady są po to by je łamać,a co!

Dzień dooobry baaardzo;) Malutkaaaa...ja się z tym facetem nie spotykam już od 1.5 roku i przez cały ten czas nie dawał mi spokoju.A wtedy użył ostatecznego argumentu żeby mnie "zmusić" do powrotu.Oczywiście według niego ostatecznego,bo dla mnie to był złoty strzał w jego wykonaniu.I chyba już wie o tym,że właśnie pogrzebał swoje szanse ostatecznie bo nareszcie zamilkł.Uffffffffff;)))

Jore, rozpamiętwanie przeszłości jeszcze nigdy nikomu na dobre nie wyszło! Ale chodzą takie cudaki po tym świecie, czego chcą, na co liczą?

Jore 🖐️ 🌻 skaa, każdy ma jakiś plan na życie. W przypadku tego gościa pewnie było tak, że wydawane złotówki traktował jako "inwestycję", swoisty zakup duszy Jore... Teraz wyszłą mu strata w rachunku zysków i strat i rozpacza ;)

skaa...w tej chwili wiem,że to jest po prostu zwykły desperat.Ja już od dawna nie jestem nastolatką a on jest 8 lat starszy ode mnie.Udało mu się w końcu złapać kobietę,więc trzyma się zębami i pazurami.I nieważne,że ta kobieta już dawno powiedziała "żegnaj".

Blokers, ciekawe czy by tak samo żądał od losu zwrotu pieniędzy jakby zgubił sakiewkę z dukatami? Mi się za dzieciaka przydarzyło zwracać "koledze" pieniądze za bilet na sylwestra, na który mnie sam zaprosił.

Jore, przecież on się poniża w Twoich oczach takim zachowaniem. Kobiety nie chcą mieć facetów nieudaczników.

skaa...on gdyby zgubił sakiewkę z dukatami,to nie zdążyłby zażądać od losu jej zwrotu,bo serce by mu pękło z żalu.

Gdy już się naczytam o takich debeściakach, o jakich tu piszecie, to zaczynam czuć się frajerem z tego powodu, że nigdy nie wziąłem ani nie żądałem pieniędzy od kobiet :) Dodam, że niełatwo mnie przekonać do zmiany poglądów :D

Skaa...pewnie,że się poniża.Ale już się przekonałam że to jest ten typ,któremu plujesz w twarz a on mówi,że deszcz pada.Przez te półtora roku od rozstania były takie akcje,że gdyby miał choc trochę dumy i honoru,to już dawno dałby mi spokój.Mam nadzieję,że teraz wreszcie się od niego uwolnię na dobre.Chociaż o ile go znam,to mogę się obawiać,że moja radość jest przedwczesna.

Blokers, takich, o których tutaj piszemy się nie szanuje, przede wszystkim dlatego, że po : 1. oni nas nie szanują 2. siebie samych nie szanują.

No widzisz, ja trafiłam na mniejsze szaleństwo, ale ten od biletu na sylwestra, do dziś mówi do mnie per "dziecko", a zaraz potem: kobieto, ile ty mnie w zyciu nauczylas! A nie jestesmy razem od ponad 6 lat. Zmieniłabym nr gg, ale czemu to ja mam uciekać? Przynajmniej pośmiać się można.