Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Herrrfka

Czy wypada 17-latce?

Polecane posty

Gość Herrrfka

Szykuje mi się kilka poważniejszych imprez rodzinnych w najbliższym roku, chciałabym wyglądać kobieco. Natomiast moja wizja chyba przekracza normy i zahamowania osoby w moim wieku. Nie chcę wyglądać jak dzi*** za przeproszeniem, ale grzecznego look'u też nie chcę prezentować. Chciałabym założyć platformy, ale nie wiem czy to mi wypada... Pomijając mój wiek jest jeszcze jedna kwestia- wzrost. Mam 176 cm., a wiadomo, że te buciki będą miały wysoki obcas (ok. 12 cm.). Proszę o radę. Z góry dziękuję.

Gość nie będziesz za wysoka

Gość zly pommoysl
taki lokk zostaw na imprezy w gronie zjaomych to bedzie impreza rodzinna a ty amsz fopiero 17lat

Gość Herrrfka
Wiem że obuwie to jeszcze nie wszystko, ale to dość ważna kwestia. Zazwyczaj nie nosze obcasów. Rzadko kiedy w ogóle ostatnimi czasy chodziłam na tego typu [przyjęcia, bo jeśli chodzi o bywalstwo w klubach to na troszkę innych zasadach. Prawdę mówiąc trochę boję się reakcji mojej rodziny...

Gość Herrrfka
Uważasz, że to aż tak zły pomysł? Zastanawiam się kto najbardziej się zbulwersuje. Nie lubię wzbudzać sensacji. Natomiast ciągnie mnie do tego. Podoba mi się jak wyglądają w tym 'temacie' kobiety. Twoim zdaniem jak powinna wyglądać np. na weselu 17-latka?

Gość Herrrfka
Zazdrosne? Niby czego miałyby mi zazdrościć?

Gość sama idziesz czy z kims
?? ile ten ktos ma wzrostu?? ja radze cos 8 cm :D a nie 12 hehehe , nie boisz sie ze gire skrecisz przy tancach?

Gość nie zazfdrosne
na noszenie platform masz czas

Gość Herrrfka
Póki co wybieram się sama, więc to nie ma zbyt dużego znaczenia. Jeśli chodzi o skręcenie- może troszkę się o to obawiam, ale ostatnio moja przyjaciółka miała wesele i zaryzykowała za moją namową na platformy z dość znanej sieciówki, po czym stwierdziła, że się świetnie bawiła, a jest również nowicjuszką w tej dziedzinie (niby teraz już nie). Chętnie założyłabym sobie te jej i nauczyła w nich chodzić, ale niestety różnica rozmiarów jest zbyt duża.

Gość Herrrfka
Jeszcze ich nie zakupiłam, więc nie pochwale się ich wyglądem.

moja siostra tez ma 17 lat i ostatnio na polowinki ubrala czarne zamszowe platformy i czarna sukienke tube i wyglądała - nieziemsko ! popieram takie buty są sexi i mega kobiece :)

Gość Herrrfka
A ile siostra ma wzrostu?