Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwyczajny facet taki tam

Odszedłem od równolatki do 5 lat młodszej

Polecane posty

Hej! Zacząłem związek z 25 latką (czy raczej wtedy 24 latką). Na początku było fajnie,ale ... wydawała mi się jakoś niezaradna... Dlatego, że nie pracowała (została jej tylko napisanie pracy mgr i obrona). Przez 8 miesięcy nie pracowała, bo niby pisała prace. Tak naprawde, nie napisała prawie nic. Siedzi w domu, nic nie robi. Rozumiem,ze aerobic czy kurs prawka kosztuje, to poszła by do jakiejkolwiek pracy aby zarobić na to. Jak by miala prawko mogla by juz wtedy szukac lepszej pracy. Ale nie! Ona myśli,że odrazu na poczatek dostanie super stanowisko! Draznilo mnie to. Oczywiscie ja placilem za wszystko... Oddalaliśmy się. Pomagałem jej, zanosiłem i wysyłalem CV. Ale ona nawet nie raczyła pójść na rozmowę... No i jakiś czas temu zbliżyłem się (nie fizycznie) do mojej młodszej o 5 lat koleżanki. Od dziewczyny się oddaliłem... W końcu zerwałem. Teraz jestem z 5 lat młodszą a mam wrażenie że jest O NIEBO DOJRZALSZA. Pracuje i studiuje, pomaga w domu, ma prawo jazdy, samochód.... Ktoś tak miał? Tzn. że skończył związek z równolatką i zaczął z młodszą a młodsza okazała się dojrzalsza ???

Gość ja odeszłam od 10 lat starszeg
do 5 lat młodszego bo mnie denerwował, był nudny i nudny:P

Gość Halinka Niemłynkowa
te, mądraliński! Może trzeba było jej pomóc w pisaniu pracy? Może czegoś nie rozumiała? A jak się pisze pracę to nie można pracowac dziennym trybem. Dobrze, że z nią nie jesteś:classic_cool:

Gość zapamietaj autor
zapamietaj sobie autorze nikty nie umawiaj sie ze studentka dzienna bo to sa mentalne dzieci...

Gość zapamietaj autor
*nigdy

Gość wieśniaraisyfiara
a co byś zrobił jak byś miał z kobietą dzidzię? myślisz że ona będzie pracować jak Ci urodzi 2 małych bobasów? to raczej zapomnij

Gość SwEEtKiSs
bo nie wiek decyduje o tym jaki człowiek jest. Sytuacje życiowe, wszytsko to nas uczy... Mam nadzieje ze nie jestes z nią tylko dlatego że jest mądra dziewczyną . I ze od tamtej poprostu uciekłes bo nie dałeś rady Czy to miłość??????

Gość ja ja ja ja
mam teraz młodszego męża...super sex...i o niego duzo wiecej zarabia a to podstawa:) popieram zwiazki z młodszymi partnerami;P

Gość zapamietaj autor
"a co byś zrobił jak byś miał z kobietą dzidzię? myślisz że ona będzie pracować jak Ci urodzi 2 małych bobasów? to raczej zapomnij" uwaga pasozyty atakuja :D:D

Gość ja mam 26 a wygadam na 23
a moj maz 25 a wyglada na 30:> wiec chyba o wyglad chodzi a nie o mertyke:>

Jaka pedofilia?5 czy 6 lat roznicy to nieduzo, tym bardziej,ze wygladam na mniej lat. A ona zaocznie studiowala... podczas studiow ostatni rok nie pracowala, po skonczeniu tez nie pracowala bo zostala jej obrona pracy

Gość SwEETKiSs
EJJJJJ. jesli ją kochasz to nic w tym zllego! tylko żeby nie było tak ze jesteś z nia dlatego że jest dużo bardziej mądzrejsza od Twojej poprzedniczki,Bo w życiu róznie bywa. POzory mylą/ a najwazniejsza jest miłosć

Milosc miloscia,potrafila nie odzywac sie wogole do mnie :( Nawet smsu z neta (rzadko kiedy miala kase na karcie)

Gość SwEEtKiSs
Ej kochanyy nie ma ze miłosć miłością. Wszystko da się zrobić,naprawić trzeba tylko chcieć nie ilosć banknotów w portwelu ani wiedza świadczy o człowieku!!!!

Gość zapamietaj autor
co jak nie inteligencja siadczy o czlowieku ? ile ty masz lat dziecko 15 ?

nie rozumiem. Trochę mnie zabolało ci napisałeś, ze za wszystko płaciłeś a ona nic nie robiła. Wiesz, moj mezczyzna ma 28 lat ja troche mniej. On pracuje ja nie, bo czekam na kurs do sluzb mundurowych (juz za to bede miala pieniadze). rekrutacja trwala rok a w trakcie skonczylam licencjat.On za wszystko placi, mimo ze ja mam pieniadze jakies tam,ktore mi wystarczają. i Tak sobie pomyslalam, ze smutno by mi bylo,gdyby moj mezczyzna stwierdzil ze jestem malo zaradna i znalazl inną. Rozmawiales z nia jakie ma plany, jak na to patrzy? Kochales / Kochasz ją? Chyba nie! Skoro tylko jej zaradność jest wyznacznikiem Waszego "byc albo nie być" smutne

Gość Halinka Niemłynkowa
Pewnie nie jest sam na tyle mądry, aby jej pomóc:classic_cool: w pracy mgr Ja pamiętam jak ja miałam zarobic podłączenie elektryczne nagrzewnicy..prąd zmienny.. I co? I facet, taki mądraliński jak Ty, niby elektryk z zawodu, a nie umiał mi schematu narysowac:D w koncu sama To narysowałam..ale się naharowałam..:O że szok...:O I na co mi taki facet?:P:D? Co z tego, że zarabia 7 tys na miesiąc jak za grosz rozumu w głowie:)?

Gość Halinka Niemłynkowa
dorabiał sobie pisaniem do gazet, taki niby dziennikarz;) a oleju w głowie za grosz.. a niby on elektryk.::classic_cool:

Gość SwEEtKiSs
chciał bys byc z mądrą a pustą dziewczyna ???? Ja nie wierze że ludzie to bezmózgowce. Każdy jest inteligentny,każdy ma coś w sobie niekiedy tego nie zauwaza się ......nie mam 15 lat jestem 20sto latką i co jestem moze niedojrzała pffffff

Gość zapamietaj autor
"hyba nie! Skoro tylko jej zaradność jest wyznacznikiem Waszego "byc albo nie być" no i pojawil sie mix pasozyta z hipokrytka :D:D

Gość Halinka Niemłynkowa
teraz na 1 randce facet ma mi rozwiązac pochodną:classic_cool: i podłączyc centrale:classic_cool: Nie można iśc przez życie z facetem o małym IQ:D

Gość do sweetkiff
tak jestes niedojrzala gadasz sloganami nie majace zadnego potwierdzenia w rzeczywistosci

Gość Halinka Niemłynkowa
jestem madra bo gdy pale papierosy papierosy pod prysznicem to raczej nie gasna :P

Gość sklsa
ja pierdziele, prace magisterska to sie w miesiac z palcem w dupie pisze. laska przez 8 miesiecy miala wymowke bo jej sie nie chcialo nic robic. Pewnie on mial jeszcze za sierote napisac, bo tepe i leniwe dziewcze chce miec magazyniera przed nazwiskiem? a potem sie dziwic ze magister juz gowno znaczy, jak takie blondi koncza studia. Po to sie pisze prace zeby sie samemu cos nauczyc, a tu taka ma pretensje ze musiala sama schemat narysowac. kup sobie tytul na bazarze to sie nie spocisz, gwiazdko.

Gość Halinka Niemłynkowa
sklsa jaką prace? z pedagogiki czy z polskiego? No może się pisze w miesiąc...:D Ale nie na innych kierunkach...

Gość popieram sklsa