Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowa Nokia LUX

Boje sie ze jestem za latw- mam 16 lat i 4 partnerow

Polecane posty

Gość Nowa Nokia LUX

Czy to duzo? Mam teraz od pol roku chlopaka i jak na razie tylko sx oralny. Ale wstydze sie tamtych facetow i zastanawiam sie jak naprawic swoja reputacje. Pytanie czy powinnam- czy na 16 lat to duzo partnerow sksualnych? I nie wyzywajci mnie prosze tylko dajcie szczere odpowiedzi

Gość nooooooo
ja 1 raz mialam w wieku 17,8mies

Gość gffgfg
mam duzo wiecej lat i nawet 4 nie mialam -wybacz....

Wydaje mi się, że jak na 16 lat to naprawdę dużo miałaś facetów. Biorąc pod uwagę, że jeszcze z tym jesteś od pół roku. Zatem kiedy rozpoczęłaś współżycie? w 15 roku życia? To bardzo wcześnie... - Tak jesteś bardzo łatwa

Gość WOW_pod wrażeniem
mogę tylko powiedzieć: pamiętaj ZAWSZE o prezerwatywie i nie oszczędzaj facetów, jesli to lubisz:-)

Gość jestes bardzo latwa

Gość JackX
Urbi ty to jakiś doświadczony jesteś hehehehehe ;)

Jak mając 16 lat można mieć za sobą tylu partnerów? Jeszcze dziecko nie myślisz dojrzale, o czym np świadczy fakt, że zastanawiasz się jak tu można by poprawić reputację, wstydzisz się swoich byłych... Jesteś niedojrzała, jeszcze głupiutka .. i tak, jesteś łatwa. 🖐️

Gość ZOŁZA12
JA MAM 24 I MIAŁAM 2 :)

Gość Nowa Nokia LUX
nadmienię, że tym czwartym partnerem był mój owczarek szkocki, ale nie wiem czy on się liczy. To była raczej jednorazowa przygoda.

Gość a co cię skłoniło do bycia z
kimkolwiek w tym wieku? Ciekawość? Brak zrozumienia, czułości i miłości w domu? Czytanie głupich pisemek, że trzeba jak najszybciej stracić cnotę? Opowieści koleżanek? Jak można w tym wieku w ogóle uprawiać seks??? I po co z każdym? Naprawdę tego chciałaś???

Gość kierowca prezydenta
mam 43 lata i w twoim wieku szalalem podobnie, w miare jak przybywalo mi lat ciazyly mi troche na psychice te mlodziencze przygody np. niestety nie potrafilem sie powstrzymac o kilku zdrad mojej zony, ktora jest piekna, inteligentna i z nikim innym nie mialem lepszego seksu jak z nia. Wszystkie dziewczyny z ktorymi ja zdradzilem byly duzo brzydsze, gorsze w lozku itd. To choroba nabyta wlasnie w mlodosci. Pieprzyc tylko po to aby pieprzyc. Moze masz czas jeszcze sie opamietac.

Gość ja straciłam
dziewictwo w wieku 15 lat , teraz mam 17,5 i nadal jestem z jednym facetem, nie wyobrazam sobie robic tego z innym ;/