Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi tak

baby sa gorsze od facetow...

Polecane posty

Gość smutno mi tak

a dlaczego? No faceci jak miedzy nimi jest cos nie tak to podyskutuja lub dadza sobie po pysku a kobiety? knuja, wymyslaja intrygi, podstawiaja "swinie", obgaduja, klamia, wysmiewaja

Gość Męskie Dziewięć
Czy gorsze , e tylko bardziej nieprzewidywalne :)

Gość prawdziwy facet ma te
intrygi wysmiewanie itd gdzies :)

Gość prawda ...........
zdarzaja sie takie zolzy , ze az brak slow

Gość pies pluto
Bo taka jest natura niektórych kobiet,że cieszą sie z cudzego nieszczęścia.Ja mam na swój sprawdzony sposób nie mówię nic nikomu ,albo opowiadając coś nie mówię wszystkiego,a grono koleżanek zawęziłam do 1 to sprawdzonej,reszta to tylko znajome i im sie nic nie mówi.

Gość smutno mi tak
pies pluto masz racje. Mam takie samo zdanie jak Ty. A zna dziewczyny ktore naprawde sa okropne, nie wie dlaczego tak klamia, intryguja, chyba tylko dlatego zeby zrobic zamieszanie, ale zupelnie tego nie rozumiem nie wiem jak tak mozna

Gość pies pluto
"smutno"robią to po to żeby ich było na górze,a Twoje na dole -wiesz wysmiać przed chłopakami -teoretycznie Twoje szanse maleją ... Z babami taj juz jest.

Gość smutno mi tak
w mojej poprzedniej pracy byla jednak taka ktora zawsze miala zdanie akie jak osoba z ktora rozmawiala i krecila, intrygowala, obgadywala, cos straznego czy luzie rodza sie z takim charakterem?

Ja wiem chciałoby się ufać,mieć fajną atmosferę w pracy,ale niestety ... Miej większą stawke ,lepszą kurtke lub samochód i zobaczysz.

Gość smutno mi tak
ogolnie faceci sa lepsi jako przjaciele! Wiem co mowie

Gość smutno mi tak
pies pluto masz racje...zadzrosc ludzka nie zna granic

Gość Nikkon_205
masz racje....sama sie poznalam na mojej pseudo przyjaciolce tego roku. I wole facetow za kumpli.

Gość ale niby o co zazdrosne
co takiego masz czego one nie maja ?? moze jestes typem czlowieka , ktorego nie da sie lubic jest taka bajka o zmiji i chlopie (chyba) bardzo pouczajaca

oj z tymi facetami byłabym ostrożna, oni też potrafią opowiadaći dopowiadać i czasami różne historie tworzyć,ale jeśli masz fajne doświdczenia to super.

Gość smutno mi tak
ale niby o co zazdrosne - nie mowie, ze mi czegos zazdroszcza tak ogolnie mowie...ale np. w poprzdniej pracy 2 kobiety mnie nie lubily bo sie dobrze dogadywalam z szefowa, ja je wcale nie donosilam ani nie podlizywalam sie po prostu uwazalam ja za super babke z ktora mozna pogadac nawet o pierdolach i mozna sie z nia posmiac i juz zazdrosc, nienawisc i nagonka na mnie byla gotowa

Gość niepewna_kobieta
a ja wlasnie płacze przez faceta kolejnego ktory zlamal mi serce i przewrocił moje zycie do gory nogami, zniszczył wszystko,dlaczego j znowu cierpie co ja zrobiłam takiego ze tak mni los kaze jestem dobra staram sie jestem ładna o co tu do diabła chodzi z tą miloscią, nie ten topik sorki kobiety nie wiem w czym sa gorsze

Gość smutno mi tak
ogolnie wniosek chyba z tego taki, ze trzeba ostroznie dobierac sobie przyjaciol. Ja przyjaciolke mam jedna i jednego przyjaciela pozostali to znajomi

Gość smutno mi tak
niepewna kobieta - nie placz, wiesz ile ropuch trzeba sie nacalowac zanim sie spotka swojego ksiecia? Ale naprawde ja tez kilka razy plakalam zanim spotkala mojego ksiecia z bajki :) glowa do gory, Twoj ksiaze gdzies na Ciebie czeka

smutno -czasami i sprawdzeni przyjaciele zdrazają. Moja ukochana przyjaciółka Janka ,z którą sie nie rozstawałam od liceum naopowiadała mojemu mężowi historii nie z tej ziemi ,że ja niecierpię jego mamy,że mam mnóstwo żalu do niego o niewiadomo co.Dzieki Bogu mąż zapytał się mnie"co naopowiadałaś" zmroziło mnie w pierwszej chwili,ale uwierzył mi nie jej. Mam tylko nadzieję ,że i ona trafi na taką na taką zaufaną osobę. Pozdrawiam cie Janeczko...

Gość smutno mi tak
pies pluto - wspolczuje, wiem jak to jest stracic przjaciolke a najgorsza jest swiadomosc, ze tak blednie kogos ocenilysmy. A ta zolza Janeczka pewnie miala chrapke na Twojego meza...

Gość smutno mi tak
pies pluto - i bardzo dobrze :) Mi kiedys tez moja "dobra" kolezanka chciala odbic faceta, ale jej sie nie udalo;p wara od cudzych facetow!