Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady jane

sexowny wieczór panieński

Polecane posty

Gość lady jane

Moja przyjaciółka obchodzi za miesiąc wieczór panieński. Kupiłam dla niej na ten dzień błękitną podwiązkę ale nadal nie mogę się zdecydować, co szalonego mogłabym jeszcze wymyślić. Co uważacie za najlepszy pomysł na ten wyjątkowy wieczór ? Chciałabym, żeby poczuła się rozluźniona w otoczeniu ciekawych dodatków. I nie piszcie mi proszę o striptizerze ;)

Gość MałgośkaMówiąMi
Napisz jaki jest ogólnie pomysł na cały wieczór, to może coś dobierzemy. Bo tak to nie wiem o jakie dodatki Ci chodzi. Wibratory, pejcze, rogi diabełka...

Gość lady jane
eee, wydaje mi się, że rogi są tandetne, nie obraź się proszę. Świeci toto jak zwariowane i tylko by się ubrudziło w naszym....basenie z budyniem :) Bo jeden z pomysłów, który już mamy to zrobić takie zapasy i mnóstwo seksownych zdjęć w bikini. Z tym akurat jest wszystko załatwione, nawet mamy zapewnionych facetów do walki, z których jeden to jej były :>

Gość KatDeLuna
ciekawe skad wezmiecie tyle budyniu... ;p fajny pomysl. na wieczorze panienskim mojej siostry furore zrobily zboczone slodkosci.

Gość Spłoniesz nim odpalę lont
druhna to mogła najwyżej brać, daje to facet - do buzi

Gość KatDeLuna
lady, jesteś jeszcze?

nie ma jej, bierze lody ]:

Tak, jestem ! Tylko zastanawiam się, co to mogą być za słodkości, o których mówiłaś. Ona bardzo boi się oo swoją wagę bo sukienka jest dopasowana, więc to nie mogloby być nic tłustego. Pewnie prościej byłoby wynająć ekipę od urządzenia tak wielkiej imprezy, ale nie jesteśmy takie kasiaste :/

Gość KatDeLuna
poszla sobie... a panstwo_luczak to kobieta czy mezczyzna?

hahahahahahahahahaha jaki nieudany podszyw hahahahahaha zesikam sie

Gość lady jane
państwo_łuczak to jakieś dziwadlo bez własnego życia i się nawet podszyć nie umie :P Nie poszłam sobie, Kat !

Gość KatDeLuna
chcialam spytac o plec, bo ma na tej stronie w stopce fajne pomysly na randki i zastanawialam sie czy to facet i czy zabiera swoja dziewcczyne na takie :] ale facet jak przewaznie okazal sie dupkiem :/

Otóż mam swoje życie, tylko nie sprowadza się ono do podniety nad papierkiem od Prezydenta Miasta :/ Och ćwierku ćwierku tiru riru, mam kisielek i chcę mieć super imprezkę...

Gość KatDeLuna
takie slowa, a podpis taki kochany... nie rozumiem tego. zreszta wieczor panienski a papierek to 2 rozne sprawy. lepiej wrocmy do tematu, bo wcale nie pomagamy lady jane!

Gość lady jane
Nie przejmuj się, Kat ;) Przynajmniej mam okazję obserwować babochłopa w akcji prześmiewania ślubów ;) Z tych słodkości to zauważyłam, że w zakładce 18+ na samym dole są żelki-peniski. Ale same peniski nie wystarczą, macie pomysł na więcej ?

Gość KatDeLuna
mnie bardziej smiesza musujace wacusie, tak jakos smiesznie to brzmi :) :) :) hmm, u mojej siostry jadlysmy czekoladowe penisy. jest tez makaron penisy, ale taki sredni, jak nie penisy wcale :(

Gość lady jane
Czyli próbowałaś już wszystkich penisów, Kat ? ;) A czy w ten wieczór wypada się ubrać jakoś szczególnie ?

Gość KatDeLuna
moje pisanie o penisach nie wynika z tego, ze wszystkich probowalam... raczej z tego, z edawno nie probowalam "tego jedynego" ;) w twoim wypadku najlepiej sie ubrac w kostium kapielowy - chyba ze ty nie walczysz w budyniu