Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

co sie dzieje z silikonami po śmierci ?

Polecane posty

Gość nie ulegają biodegradacji

Gość
nie bede ich mogła zabrać ze sobą do nieba ? :(

Gość w przeciwieństwie do
właścicielki, nie ulegają szybkiej bio-degradacji

przerwa a po co ci sylikony w niebie? :D zgodnie z powszechnym wyobrażeniem raju tam będziesz idealna,przeszczęsliwa, żadnych zmartwień więc sztuczne cycki będą zbędne no chyba że jako pamiątka z życia na ziemi:classic_cool:

własnie wpadłem na ciekawy pomysł.zainspirował mnie johny mnemonic:classic_cool: czemu nie robią implantów typu sztuczne cycki itp naszpikowane lektroniką , z wbudowanym mp3? pod cyckiem zrobić wejscie na minijacka i podczepiać słuchawki. ? jakaś przejsciówka by można było zgrać muzykę z kompa i juz! widzicie laskę w busie ze słuchawkami w uszach, kabelek idzie za bluzkę, nic nadzwyczajnego poza tym że słuchawki podczepione do tzytzka... można też pójść o krok dalej i wbudowac aparat, sutkiem by się robiło zdięcia... (jestem trzeźwy)

Gość
taaa i do tego wbudowany przenosny odkurzacz z mikrofalówka :O :classic_cool:

Gość silikony nigdy nie umierają

sutkiem zdjęcia ?? nafaszerowany elektroniką?? A może niech zamiast mleka piwo leci co wy na to??

przerwa miedzy palcami 90 taaa i do tego wbudowany przenosny odkurzacz z mikrofalówka Albo lodówka załadowana po brzegi..

Gość
Dziewczyna--> pytam na zapas , w trosce o nasza matke ziemie :classic_cool: i przyszłe pokolenia, grunt to ochrona środowika zanim uzbieram może juz stworzą biodegradowalne np z żywicy albo kauczuka :classic_cool: Tym razem--> a ten moment przed bramą ? jak mnie swiety gabriel zoabczy z taką wiszącą skóra, kieszonka po implantacj, jeszcze mnie wpusci zeby nie zakłocac estetyki raju 😭 BNB ---> widze że również interesujesz sie tą tematyka :) mogę spytać dlaczego ? :classic_cool:

Gość
wszyscy sie tam spotkamy za przedmałzeński seks 🖐️ :O :classic_cool: próznosc jeszcze zrozumiem ale pycha? :( BNB zastanów sie czy ta definicja do mnie pasuje : Pycha – pojęcie i postawa człowieka, charakteryzująca się nadmierną wiarą we własną wartość i możliwości, a także wyniosłością. Człowiek pyszny ma nadmiernie wysoką samoocenę oraz mniemanie o sobie. Gdy jest wyniosły towarzyszy mu zazwyczaj agresja. W wielu przypadkach pycha, czyli wyniosłość, jest spowodowana wysokimi osiągnięciami w życiu lub niepowodzeniami drugiej osoby

Gość silikony po śmierci
idą do nieba, bo są niewinne, w przeciwieństwie do włascicielki, która za grzech próżności strącana jest w odchłanie piekieł

Gość
no i jestem w rozdarciu duchowym :O :( a co na to np budda ? :classic_cool:

Gość Mnis Buddyjscy jeszcze nie
skończyli na ten temat medytacji!!! Właściwej odpowiedzi mozna się spodziewać tak mniej więcej za 37 lat 273 dni i 16 godzin

Gość
no juz szybciej niedźwiedzicą :classic_cool: :O mount everst :D jak Ty trzasniesz porównaniem :classic_cool: ale że takie szpiczaste czy takie zimne i nie dostepne ? :classic_cool:

Gość
zaryzykuje:classic_cool: Bnb nie karz mi o tej porze myślec 😭

Gość
nie taką łysa :P schorowaną gentycznie bez futra :(