Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

No i jestem P

Polecane posty

tym razem>>>>>>>> a co ty tak po nocy nie spisz? ja z pracy wrocilam niedawno no i jeszcze nie czuje zeby mnie cos lapalo na sen, kebeba sobie po drodze kupilam u ciapatych hehe i mam wszystko czego mi potrzeba :)

aaaa nudy, dzisiaj mialam znowu egzamin, ale zdalam:) widze ze tu ani blokers, ani anouk zadnego zainteresowania jak mnie nie bylo, zniknela to zniknela, a mejle maja eee 😭

No co wy dziewczyny, Kafe wlasnie budzi sie w nocy! :> Wiekszosc podszywaczy juz spi, bo sprawdzian maja jutro:>

Taaa, haha :> Gdyby byloby to ladowane energia swietlna to jeszcze okej (multum lasek z dekoltem na wierzchu), ale jesli nie to.. wyobrazasz sobie kobiety spiace przy gniazdku? (a nie kazda ma lozko blisko gniazdka!:P) Pozatym silikon a plastik i krzem to troszke roznicy i panie moglyby sie poczuc troszke jak cyborgi. Ale jakby to dopracowac.. :D Poki co zostan przy majtkach anty-gwaltkach :>

nie no, nie oglądałeś matrixa? ciało ludzkie wytwarza energię więc spokojnie by starczyło na zasilenie mp3 w cycku mam rację?:classic_cool: hm a skoro wspomniałeś o energii z gniazdka, to jak to sobie wyobrażasz? no bo to by miało sens np w przypadku implantów wymagających więcej energii..wtedy by się na noc podczepiało by naładować baterii na następny dzień. wyjaśnij jak technicznie miałeś na myśli to z gniazdkiem.

cos w stylu kabla usb ktory podlaczalo by sie bezposredno do ladowarki jesli chcialoby sie naladowac lub do komputera jesli powrzucac muzyke czy cos.. :D Gdzie bys umiescil jakis panel aby tym ustrojstwem kierowac ?:> Pozatym energia jest jak jest praca a zwykly spacer to moze byc za malo troszke :>

odbiornik musialby byc sporych rozmiarow aby wytlumic szum tla z miejskiego zgielku :) Pozatym widok kobiet celujacych sobie pilotami po piersiach doprowadzalby mnie do lez :>

hm oj to są kwestie które jeszcze dopracuje, ale chodzi mi ogólnie o koncepcje samą. bo zabacz..operacje powiększenia tzytzów to dość popularny zabieg no a wiesz jakie kobiety sa, mp3 to zanim znajdzie w torebce, w bałaganie a tak to pod ręką że tak powiem:) nikt nie ukradnie..ja tam widzę same plusy:classic_cool:

kwestia oprawienia tego plastiku i krzemu aby nie doszlo do infekcji i lub co gorsza aby takie mp3 nie razilo pradem :D HAHA, ale zemsta by byla.. :D Kobieta cos zrobi - jeden przycisk i juz postawiona do pionu :>

"Kobieta cos zrobi - jeden przycisk i juz postawiona do pionu :>" o...dobrze że o tym wspomniałeś bo tu pojawia się kwestia kolejnego implantu, tym razem dla mężczyzn..:classic_cool: z którego i panie będą z pewnością zadowolone... a co do mp3 w tzyztku o oczywiście że wszystko byłoby tak skonstruowane by nie zmniejszać komfortu i nie zagrażać zdrowiu. oczywiście obowiązkowy co miesięczny przegląd w servisie:classic_cool:

Wystarczyło dać chwilę czasu i proszę - kolejne tajemnice wszechświata wyjaśnione, dopracowane, zaprogramowane i na licencji czekają już w biurze patentowym ...

Zupa nie mowmy o wpadaniu juz.. zle mi sie to kojarzy :> Ale ja przeciez nie gryze... mocno :>

myślisz? :) i za jakieś 200 lat będę wymieniany wśród takich geniuszy jak ci co wymyślili żarrówkę, telefon, telewizor, zer w plasterkach? zastanawiam się również nad bezprzewodową słuchawką do prysznica..(bo kto choć raz nie zaplątał się tym głupim wężem podczas kąpieli prawda?:/ ) no cóż, zobaczymy:) jeszcze będziecie się chwalić wnukom że rozmawialiście ze mną na forum:classic_cool:

ja tam nigdy nie mialem problemu z tym z prysznicem... Pozatym predzej zrobisz bezprzewodowy zasilacz niz to :> Jedyny mankament zwiazany z prysznicem to to, ze wiekszosc kabin moglaby byc wieksza troche.. :>