Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcineeeek

Narzeczona nie była dziewicą, a chce ślubu

Polecane posty

Gość ozen sie z nia ale
pamietaj ze masz prawo zdradzic, bo nie byla dziewica

Gość ale ona chce tego slubu
z toba??? to faktycznie jakas kretynka...

Gość dokladnie masz prawo zdradzic
popieram wpis wyzej

ze komus loda robiła to zle ale jak jemu by miala zrobic to juz nie bylaby oblesna????????? KRETYN

Gość Ali-Baba
Marcinek! Zostaw ja i dziecko i wyprowadz sie do jakiegos kraju arabskiego. Tam wszystkie sa dziewice i w dodatku zachuszczone w burkach i nikabach, aby inny meszczyzna nie mogl nawet ogladnaj (podbitych oczu) :-/

Gość do Mr XYZ
nie wyobrazam sobie miec kobiety, ktora juz komus loda robila :O

Gość doivi
Marcinek jesteś idiotą, masz rację zostaw dziewczynę, dzięki temu może sobie jeszcze życie ułoży z kimś normalnym. Żal mi jej, bo z Tobą to szczęscia jej nie wróżę. A po co do cholery się z nią spotykałeś jeśli wiedziałeś , że nie jest dziewicą??? A teraz nawet jeśli spotkasz dziewicę, to nie będziesz już prawiczkiem, więc na nią nie zasługujesz. Palnij się w łeb. Tylko sex ci w głowie.

Gość kwikwi kwi
"na zone to tylko dziewica, ta co uprawiala juz seks to szmata" a wy pewnie prawiczki nie :)? jesli tak to macie prawo wymagac dziewictwa, a jesli nie to darujcie sobie te teksty 💤 moze kobiety beda was przekreslaly w taki sposob? "nie bedziesz moim mezem bo maczales w obcej kobiecie! jak moge sie calowac z facetem ktory robil minetke innej!" ludzie ogarnijcie sie :o

Gość skoro sam nie jesteś
święty, to nie oczekuj tego od niej. Przed ślubem ci sie zachciewało, to i jej mogło...

Gość do kwikwi kwi
ale prawiczek ma prawo wymagac dziewictwa

to po co sie z nia spotykal??????????? mogł ja zostawic w spokoju

jestes kretynem masz z nia dziecko i tak szanujesz matke swojego dziecka?? Czy to dziecko nie znaczy dla Ciebie nic?? Sorry ale to glupota... i to jaka! I co z tego ze miala w czesniej innego partnera... teraz w tych czasach to nic nowego. Ja tez mam nie slubne dziecko z moim narzeczonym byl i jest moim pierwszym i ostanim mezczyzna i mamy w palanach slub bo tego oboje chcemy, kochamy sie i chcemy stworzyc prawdziwa rodzine dla naszej coreczki. I nie wyobrazam sobie innego podejscia z jego strony. Zrobiles jej dziecko to wypada zalegalizowac zwiazek nikt nie kaze wam brac slubu koscielnego ale jest przeciez zawsze cywilny. Jak taki masz zal do swojej dziewczyny/narzeczonej o tego wczesniejszsego partnera zrob cos z tym... po co masz z nia byc i krzywdzic nie potrzebnie i ja i dziecko odejdz, zachowaj sie jak mezczyzna i nie zatruwaj jej zycia nadzieja o slubie... i pelnej rodzinie. tyle z mojej strony

Gość moze myslal ze mu to
przejdzie

Gość joanna sikorska
jesteś idiotą! ty żyjesz w średniowieczu? po prostu zatrzymałeś się w rozwoju!

Gość ererereeeeeeeeee
a co ma powiedzieć dziewczyna, która jest z chłopakiem, który sypiał z kim popadnie?

Gość do joanna sikorska
skoro byl prawiczkiem, to mial prawo wymagac dziewictwa

Gość joanna sikorska 2
Nie żyjesz w średniowieczu, musisz akceptować jej puszczalstwo i nieuczciwość seksualną względem ciebie. Oczywiście ona tego robić nie musi.

Gość skoro byl prawiczkiem
i chcial wymagac dziewictwa to powinien o tym powiedziec przed rozpoczeciem wspolzycia , a przede wszystkim nie wlazic do lozka z niedziewica.

Gość wiesz co ty masz tez wine
bo po co zaczynales byc z nia wiedzac ze nie jest dziewica potem zrobiles jej dziecko i co teraz?? macie dziecko i musisz sie pogodzic z tym ze nie byles jej pierwszym dla nobra waszej rodziny .jak masz rodzine w dupie to zostaw dziewczyne i dziecko i szukaj dziewicy jak ci bardziej zalezy na blonie niz dziecku i kobioecie ktora kochasz to lec juz!!a sio

Gość ja mam nadzieje ze ona
sie opamieta i tego slubu nie bedzie chciala. Z takim debilem czeka ja rychly rozwod.

Gość hipokryzja prawiczkow
znowu wylazla na wierzch. Czy jest jakas obiektywna metoda na wytropienie prawika przed pojsciem z nim do lozka?

Gość joanna sikorska 2
Fakt. Powinien jej najpierw powiedzieć.

Gość do wiesz co ty masz tez wine
jak mu to przeszkadza to jej widac nie kocha

>>musisz akceptować jej puszczalstwo i nieuczciwość seksualną względem ciebie Jak to musi akceptować? :o musi to na rusi,a w Polsce jak kto chce 🖐️

to dlaczego kretynie nie zostałeś prawiczkiem do slubu to wg twojej teorii juz nie jestes nic wart

Gość do hipokryzja prawiczkow
jaka hipokryzja? zaczelo mu przeszkadzac to po czasie

Gość cholernie wygodnie
jak to prawiki hipokrycie swietnie wiedza kiedy co ma zaczac przeszkadzac

Gość ja mam wrażenie
że koles znalazł kogoś, z kim się puszcza, i szuka usprawiedliwienia dla swojego kure.stwa, więc wymyślił pierwszy z du.py powód, że narzeczona nie była dziewicą. Jakby ją kochał i był wierny to by nie było problemu, ale coś tu śmierdzi zdradą. Życzę ci Marcinku, żeby twoja nowa ukochana zostawiła cię z tego samego powodu, że nie jesteś już nietknięty - niech tak się stanie.