Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajn cfaj draj

Pytanie do telemarketerek

Polecane posty

Gość ajn cfaj draj

Jestem telemarketerem i zauważyłem, że jeśli prezesem jakiejś firmy jest kobieta to zawsze jest w stosunku do mnie dużo milsza niż jeśli jest to mężczyzna. Prezesi mężczyźni też są różni ale niektórzy są chamscy (wyniośli). A jak to jest kiedy wy dziewczyny dzwonicie do firm? Milszy jest dla was prezes mężczyzna, czy kobieta? Czy bez różnicy?

Gość ajn cfaj draj
--->moze chce po lodziku Nie bardzo rozumiem? Kto może chce po lodziku?

Gość nie zauważam różnicy

zgadzam sie z autorem w calej rozciąglosci!tez bylam telemarketerką i nienawidzilam gadac z babami!byly chamskie i rzucaly sluchawką!a z facetami duzo milej mi sie rozmawialo.byli uprzejmi.przynajmniej chcieli wysluchac.:) moi koledzy w pracy zauwazali to samo.facetowi rozmawia sie lepiej z babką a dziewczynom z facetami.

Gość ajn cfaj draj
Prezesów mężczyzn jest jednak znacznie więcej niż prezesów kobiet…dla mnie to gorzej. Najlepiej byłoby mieć możliwość zmieniania głosu w zależności od potrzeby:)

hahaha!zmienianie glosu!dobre!:D no a tak na marginesie gratuluje ci wyboru pracy,a jesli to nie byl wybor to wytrwalosci...ja nie dalam rady...moze taka branza...bardzo ciezka w moim przypadku ze tak powiem...no ale jak to sie mowi...dobry sprzedawca sprzeda wszystko.nawet śnieg na kasprowym...:)

Gość ajn cfaj draj
--->monique23 A teraz jak pracujesz?

hm...aktualnie ze tak się ładnie wyrazę na na bezplatnym urlopie... :P zeby nie powiedziec bezrobotna. :P

Gość ajn cfaj draj
--->monique23 Nie studiujesz?

Gość ajn cfaj draj
--->monique23 Tak mi się jakos wydało, że jak masz 23 lata i pracowałaś jako telemarketerka to jesteś studentką, bo wiele moich kolezanek studentek własnie tak pracowało:)