Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma.ma

Co robić?

Polecane posty

Gość ma.ma

założyłam na ogólnym, ale może tu będzie większy odzew:) 7 miesięcy temu urodziłam synka, wcześniej byłam 5 miesięcy na zwolnieniu. Co oznacza, że od roku siedzę w domu. Mam już trochę tego dość. Do pracy nie mogę wrócić, ale chciałabym się czymś zająć. Czymś pożytecznym, może jakoś dorobić sobie. Opieka nad dzieckiem jest mocno absorbująca, ale znalazłabym czas na dodatkowe zajęcie. Potrzebuję jakiejś odskoczni, czegoś czym mogłabym się zająć poza zajmowaniem się domem i dzieckiem. Może macie jakieś pomysły?

Witaj, a jakie masz wykształcenie? Zdolności, zainteresowania?:) Ja tez jestem przyszłą mamą i dorabiam na korektach, ponieważ jestem polonistką... Chałupnictwa nie polecam, bo ogłoszenia przeważnie są zamieszczane przez oszustów...

jezeli chodzi o zarobek to nie pomoge ale jezeli o to nie chodzi to polecam fitness :) u nas zajecia sa wieczorem-czyli maz jest juz w domu i trwa ok 2 godzin, jest 3-4 razy w tyg super sprawa

Gość ma.ma
mam wyższe wykształcenie, studia podyplomowe... ale w tym kierunku nie za bardzo mogłabym się czymś zająć zainteresowania - lubię sport, fitness, ale niestety nie mogę sobie pozwolić na to, by biegać do siłowni mam zdolności manualne, ale niestety żadne konkretne ciągle słyszę, że mamy sobie jakoś dorabiają w domu, ale jak? w jaki sposób? co robiąc?

Jeśli masz zdolności manualne i artystyczne, mozesz tworzyc rozne rzeczy i wystawiac je np. w Wylęgarni (www.wylegarnia.pl) lub Pakamerze :)

Gość ma.ma
dzięki za rady, no właśnie szukałam czegoś co mogłabym robić samodzielnie, ale jakoś nie znajduję niczego w czym byłabym dobra:(