Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 25

Czy zostawiłybyście faceta dlatego, że nie miał przed wami żadnej dziewczyny?

Polecane posty

Gość mój przede mną nie był z nikim
a miał właśnie 25 lat :)

Gość lokadia
no pewnie,bo to jakas niedojda jest i napewno sie trzepie

ja bym nie zostawila... ja bym sie z takim nie zwiazala... mam wymagania co do facetow (seksu) wiec dla mnie taki facet nie jest szczytem marzen. Ale jest wiele kobiet ktore tylko takiego chca wiec warto szukac.

Gość ulka28
Oczywiscie ze zostawilabym go, 25lat i nigdy nie mial dziewczyny? na pewno ma cos z glowa, gdzie jego poped seksualny? rozwoj emocjonalny to u takich jest na poziome szkoly podstawowej.

---> mój przede mną nie był z nikim A czy całował się z jakąś dziewczyna lub uprawiał seks zanim był z tobą? ---> lokadia Masz na myśli, że się masturbuje, tak? To coś złego? --->zła zła zła Myślisz, że od razu by ci powiedział, że nigdy nie miał dziewczyny? --->ulka28 A gdyby ci nie powiedział, że nie miał wcześniej dziewczyny?

Gość czy Ty zostawilnys dziewczyne
gdybys wiedzial ze nie miala przed Toba nikogo?

mój miał tylko przelotne znajomości, może jestem zołza-ale cieszę się, ze przede mną nie był zaangażowany uczuciowo

Myślisz, że od razu by ci powiedział, że nigdy nie miał dziewczyny? sama mam 25 lat i powiem Ci ze takie rzeczy widac, słychac i czuć. Facet ktory nie mial dziewczyny zazwyczaj jest bardzo niesmialy, czai sie, robi podchody, denerwuje się, rumieni, nie wie co powiedziec, jak sie zachowac jak dotykac. Poza tym - pierwszy pocałunek i już wiadomo czy facet wie co robic czy nie. Ja spotkałam sie juz z wieloma "macho" i wieloma "prawiczkami" - naprawde widać rożnice. Nie lubię gdy facet (ktory nie mial wczesniej panny) robi pochody by chwycic za reke, by sie przytulić, pocałować, jest nieporadny, trzesa mu sie rece, jąka sie. Mnie to nie kreci i potrafię to wyczuć.

tak, całował się wcześniej seksu nie uprawiałam, ale z tego co wiem (nie tylko od niego) to okazję miał nieraz no i dodam, że emocjonalnie jest bardzo dojrzały, dużo bardziej niż mój eks, który miał masę dziewczyn jestem już z nim 3 lata i cieszę się, że jestem pierwsza chociaż wiem, że kiedyś juz kogoś kochał

on nie uprawiał seksu, a nie ja :)

Gość ulka28
Nigdy nie miałem dziewczyny 25, w lozku prawiczka idzie rozpoznac praktycznie od razu, ma problemy z wsadzeniem, stresuje sie, nie wie co ma robic i jak. A jesli chodzi o rozwoj to mialam na mysli, ze kazdy normalny facet z reszta kobieta też, od 15 roku wzwyz szuka bratniej duszy, kogos z kim moglby rozmawiac, dzielic swoje odczucia, emocje i przyjemnosci (seks jest jedna z nich) tak po prostu zostalimy stworzeni i natury sie nie oszuka, no chyba ze dana osoba ma jakies zaburzenia obojetnie czy to emocjonalne, hormonalne, psychiczne - wszystkie te schorzenia oczywiscie mozna i nalezy leczyc.

--->zła zła zła "Nie lubię gdy facet (ktory nie mial wczesniej panny) robi pochody by chwycic za reke, by sie przytulić, pocałować, jest nieporadny, trzesa mu sie rece, jąka sie. Mnie to nie kreci i potrafię to wyczuć. " Ale twierdzisz, że jest wiele kobiet, które tylko takiego chca????:)

Gość zimowyymotylekk
mój chłopak ma 23 lata nie miał dziewczyny przede mną i się nawet nie całował!!!!!i co??jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie.a w sprawach seksu??wprost bosko.w mig załapał co lubię i...warto dać szansę

Gość KADM
a mnie wlasnie dziewczyna zostawila jak zobaczyla ze nie mam doswiadczenia w całowaniu ...

wiesz jesli dziewczyna jest rownie niesmiala, niedoświadczona i nieporadna jak ten facet to z pewnością :) sa kobiety ktore marza o niedoswiadczonym facecie, ktore chca wszystko przezywac z nim jako te pierwsze, chca byc tymi pierwszymi w pocalunkach, pieszczotach itp. Poza tym - razniej jest przechodzic przez to wszystko z kimś kto sam nie ma doswiadczenia. Ja tez kiedys marzylam o prawiczku - ale zakochalam sie w bardzo doswiadczonym facecie i nie zamieniłabym tego na nic innego. Nie wypbrazam sobie byc z kims kto nigdy nie mial kobiety. Ale to moje zdanie :) wiecej jest takich co chca byc ty i pierwszymi wiec bez paniki!

--->ulka28 "w lozku prawiczka idzie rozpoznac praktycznie od razu" Ja gdybym miał dziewczynę to nie szedłbym z nią do łóżka szybciej niż po przynajmniej pół roku albo roku:) "kogos z kim moglby rozmawiac, dzielic swoje odczucia, emocje" Ja tez mam takie potrzeby i to bardzo silne. Z braku innej możliwości i dlatego, że mam bardzo przyjacielskich rodziców, z nimi rozmawiałem i dzieliłem się emocjami przez te wszystkie lata. Częściowo tez ze znajomymi ale im oczywiście nie można tak zaufać. Poza tym trochę z dziewczynami poznanymi przez Internet.

napiszę tylko, że się mylicie :) ja wcale nie jestem nieporadną romantyczka i wcale nie marzyłam o prawiczku zawsze zakochiwałam się w bardzo popularnych, doświadczonych mężczyznach ale okazało się, że ta osoba, która wcześniej z nikim nie była, o wiele więcej wie o związkach, o kobietach i o emocjach od tych doświadczonych no i nie oznacza to, że nie miał potrzeb emocjonalnych i nagle się w nim obudziły, po prostu czekał na kogoś wyjątkowego :)

Gość Jest Cool
ulka28 - masz rację, każdy ma popęd seksualny, ja mam faceta od 5 lat, tzn. zaczelismy chodzic jak mialam 15 lat i wtedy jakoś nie odczuwałam potrzeba kochania się (mój facet ma tyle samo lat co ja)...bylismy parą bez seksu przez 3,5 roku a od półtora roku uprawiamy seks,uwielbiam to robić z moim Misiem, ja byłam jego pierwszą dziewczyną a on moim pierwszym chłopakiem (we wszystkim, pierwszy pocałunek i wogóle)...nie wiem jak bym mogła czekac do 25 lat z kochaniem się, no oczywiscie jak bym nie miała wogóle stałego partnera to oczywiście że bym czekała i do 30 bo nie zamierzała być dziwką i dawać tyłka komu popadnie, więc troche też "Nigdy nie miałem dziewczyny 25" rozumiem...

Gość ulka28
Nigdy nie miałem dziewczyny 25, po 6-12 miesiącach dopiero do lozka? nie wytrzymalabym, oj nie. proponuje szukac wybranek wsrod nastolatek max 21 lat.

Gość zimowyymotylekk
mój przede mną nie był z nikim-dokładnie mój także czekał na kogoś wyjątkowego.miał wiele koleżanek i zawsze dziwił się jak to jest ale jak był z nimi to nigdy nic więcej poza zwykłą rozmową nie był bo on nie czuł tego czegoś..pierwszy pocałunek??hmmm nie był udany ale za moment uspokoił się przytulił mnie i spróbował jeszcze raz i było super...a mnie to nie zraziło bo widziałam jakim wartościowym jest chłopakiem i takiego to szukać ze świecą i nie myślałam tylko o tym jak to będzie przecież on nie umie się całować i jest prawiczkiem...są ważniejsze rzeczy czasem

"w lozku prawiczka idzie rozpoznac praktycznie od razu" Ja gdybym miał dziewczynę to nie szedłbym z nią do łóżka szybciej niż po przynajmniej pół roku albo roku to i tak nic nie zmienia - bo balbys sie tak samo jak po 3 latach albo 2 tygodniach. Ten sam stres, ta sama panika wiec czas i tak nic nie zmieni. Im poźniej tym gorzej. A czekac rok... no ja osobiscie bym nie wytrzymala!!

Gość Jest Cool
zła zła zła - a co za różnica czy to prawiczek czy nie, ważne że się kocha daną osobę...

bo widziałam jakim wartościowym jest chłopakiem i takiego to szukać ze świecą ci ktorzy maja juz jakies doswiadczenie tez moga byc wartosciowi :)

Gość naprawde kocha sie TYLKO RAZ
wiec to ze nie kochal wczesniej to tylko on plus :P

zła zła zła - a co za różnica czy to prawiczek czy nie, ważne że się kocha daną osobę... ale czasem zeby pokochac potrzeba czasu... a sa takie kobiety ktore nie chca tego czasu marnowac a jak prawiczek to wiadomo, ze wszystko bedzie chcial robic powoli, beda problemy z seksem itp. Mnie to nie kreci ale jak juz mowiłam - sa takie, ktorym sie to podoba i ktore tylko o tym marza :)