Gość panienko w krawaciku Napisano Listopad 3, 2009 pzw-wytlumacz mi jak mozna miec poglady w temacie ktorego sie nie doswiadczylo??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawiczek z wiarą 0 Napisano Listopad 3, 2009 "pzw-wytlumacz mi jak mozna miec poglady w temacie ktorego sie nie doswiadczylo???" Poglądy polityczne masz, jak mniemam, a politykiem nie jestes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasneeeeeeee Napisano Listopad 3, 2009 tos teraz dal porownanie hahaha seks a polityka to tylko bardziej dowodzi twojej ulomnosci w ww tematyce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia księżniczka Napisano Listopad 3, 2009 Tak :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verdine20 0 Napisano Listopad 3, 2009 megan222 - poprawiłam sie :D chodzilo o zaczecie w wieku 15 lat ale nie w sensie - seks - a poznawanie 2 osoby, randki, pierwsze buziaki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość panienko w krawaciku Napisano Listopad 3, 2009 :):):):):):) dales rade teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość megan222 Napisano Listopad 3, 2009 no z tym sie zgodze:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raz byłem w burdelu Napisano Listopad 3, 2009 nie, nawiedzona nie jest, podejrzewam że się mną teraz brzydzi po prostu, bo z tego co czytam w necie to wiele dziewczyn/kobiet ma wstręt do prostytutek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawiczek z wiarą 0 Napisano Listopad 3, 2009 "tos teraz dal porownanie hahaha seks a polityka to tylko bardziej dowodzi twojej ulomnosci w ww tematyce" To dowodzi jedynie, że zostałeś/aś zgaszony/a analogią i nie masz argumentów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla ciebie blache Napisano Listopad 3, 2009 skoro dla ciebie poprawna jest analogia polityki z seksem od razu mozesz zmienic nick na prawiczek na wieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawiczek z wiarą 0 Napisano Listopad 3, 2009 NAwet jeżeli to chyba nie Twój problem, a przejmujesz się bardziej niż ja. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma co sie przejmowac Napisano Listopad 3, 2009 nie ma co sie przejmowac pannami z kafe. to same puszczalskie, dla ktorych seks tylko sie liczy. taka, ktora idzie do lozka po miesiacu to zbyt moralna nie jest. dla mnie jest za latwa. ja jestem prawiczkie i moglbym zwiazac sie tylko z dziewica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelinka to moze Napisano Listopad 3, 2009 to po jaki choooj wlazisz na takie forum gdzie same kurwiszony????spierdzlaj na kolko rozancowe łamago zyciowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma co sie przejmowac Napisano Listopad 3, 2009 nie jestem lamaga zyciowa, a pare porzadnych kobiet po tym co sie tu czyta tu jest, co nie zmienia faktu, ze kobieta odrzucajaca faceta tylko dlatego, ze jest prawiczkiem jest po prostu niedojrzala i milosc sie dla niej nie liczy. z drugiej strony, jesli kobieta idzie do lozka bez milosci to jest puszczalska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawiczek z wiarą 0 Napisano Listopad 3, 2009 "kobieta odrzucajaca faceta tylko dlatego, ze jest prawiczkiem jest po prostu niedojrzala" Tu sie nie zgodzę, ma prawo. Tak jak ja jako prawiczek mogę nie chcieć takiej co innemu loda robiła. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i ja cie popieram Napisano Listopad 3, 2009 po co miec dziewczyne, ktora komus loda robila? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawiczek z wiarą 0 Napisano Listopad 3, 2009 Dokładnie, niech takie sobie biorą babiarzy, co już sporo nagrzeszyli. Ja w usta obejmujące cudzego fiuta całowac nie zamierzam. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo to oblesne Napisano Listopad 3, 2009 jak mozna calowac kobiete, ktora komus loda robila? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Listopad 3, 2009 "Czy zostawiłybyście faceta dlatego, że nie miał przed wami żadnej dziewczyny?" a jakie to ma znaczenie co one by zrobiły :D i tak pewnie ich nie spotkasz albo są zajęte i w twoim wieku więc wola 35 latków :P optymistycznie patrząc starczy ci jedna która będzie chciała albo 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawiczek z wiarą 0 Napisano Listopad 3, 2009 "wiec jak juz jakas sie zdecyduje na randke z toba to wyciagniesz notes i spytasz ja ilu calowala przed iloma rozlozyla nogami i ilu obciagnela??czy ty potrafisz to po prostu z oczu wyczytac?hahaha prawiczki jak zawsze wymiataja" Mozna to wyczuć tak, jak Wy prawictwo. Zresztą w moim wieku można spokojnie założyć, że 99% robiło loda conajmniej kilku facetom. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość obejrzalas caly ten filmco je Napisano Listopad 3, 2009 prawiczek wiec skoro masz taka statystyke wiesz co cie czeka z gory:) bo to chyba oczywiste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość UOMT Napisano Listopad 3, 2009 ludzie a raczej prawiczki-ja jestem kobieta w stalym zwiazku kochajaca seks....jak nie uprawiamy go ze 2 dni z partnerem to juz chodzimy sfrustrowani.... nawet nie probuje sobie wyobrazic wiec poziomu waszej frustracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawiczek z wiarą 0 Napisano Listopad 3, 2009 No owszem, skoro jednak przeżyłem 23 lata w tym te "najcięższe" to teraz już tylko z górki. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawiczek z wiarą 0 Napisano Listopad 3, 2009 "nawet nie probuje sobie wyobrazic wiec poziomu waszej frustracji" Jest coś takiego jak masturbacja. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość UOMT Napisano Listopad 3, 2009 reka nigdy ci nie zastapi caloksztaltu chocbys nie wiem jak namietnie ja wywijal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klosanna Napisano Listopad 3, 2009 hahaha rozjebal mnie ostatni tekst Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 25 0 Napisano Listopad 3, 2009 Hmm A ja z innego powodu nigdy nie miałem dziewczyny, niż to abym był nieatrakcyjny i żeby mnie dziewczyny nie chciały ani nie z powodu fanatyzmu religijnego:) Po prostu uważałem, że nie jestem dość dobry. Niestety nadal tak jest, bo zawsze robię wszystko później niż inni. Teraz, kiedy skończyłem studia mam pracę ale bardzo prostą i zarabiam tysiąc zł miesięcznie. Znów mam wrażenie, że z czym do ludzi. Ale pewnie jak za pare lat uda mi się zdobyć pracę lepiej płatną, typu 2-3 tys, to będę miał już 30 lat i o ile dla 25 latka to byłoby ok, to dla 30 latka znów to będzie za mało....do dupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość panienko w krawaciku Napisano Listopad 3, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawiczek z wiarą 0 Napisano Listopad 3, 2009 "reka nigdy ci nie zastapi caloksztaltu chocbys nie wiem jak namietnie ja wywijal" Byc moze ale pamiętaj, ze ja nie mam porównania z prawdziwym seksem. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość UOMT Napisano Listopad 3, 2009 i niestety z takimi teoriami jakie tutaj wyglaszasz pewnie nie bedziesz mial-sam sie na to skazujesz:) ale to juz twoj problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach