Gość taki jeden 123123 Napisano Grudzień 9, 2010 przez te lagi produkowałem sie dwa razy wisisz mi browara :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 25, 2018 To chyba dobrze jak facet nikogo qwczesniej nie miał. Takiego łatwiej zadowolić niz kogoś kto o racal najlepsze panny na dzielnicy. . O doświadczeniu to nawet nie pitolcie bo co to za filozofa z kimś być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 25, 2018 Wolalabym chlopaka g****iciela niz prawiczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 25, 2018 No wiecie, sklamac zawsze mozemy. Jak bede sie bal, ze ktos mnie jak Wy skresli, sklamie. Mam dobra wyobraznię i co wtedy powiesz 1 z drugą? A Wy nie mozecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 25, 2018 Kto powiedział ze jak facet miał dziewczynę to ma jakieś specjalne doświadczenie w związki u łóżku? Znam gościa który miał ze 3 dziewczyny i dalej jest prawiczkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 25, 2018 Glypia kobiete poznam po takich pytaniach. Chyba befe mowic prawde, ze bylem w przyjazni z kobietami, najdluzej 2 lata. Czy to by pasowalo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 25, 2018 ja bardzo bym chciala takiego porzadnego,no chyba ze to nie kwestia zasad i czekania na prawdziwa milosc tylko brak powodzenia, nieradzenie sobie z kobietami, impotencja itd ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 25, 2018 18.51 No to może miałbym u Ciebie szanse. Przed moją żoną miałem jedną przygodę erotyczną z dziewczyną. To była wakacyjna przygoda. Nie byliśmy w związku. Całowaliśmy się ,a ponadto ona lubiła gdy pieściłem jej piersi. Stosunku nie odbyliśmy.To moje małe doświadczenie nie wynikało z braku powodzenia. Powodzenie miałem takie na 4 w 6 stopniowej skali. Zmarnowałem kilka sytuacji z powodu nieśmiałości, a nie z powodu braku powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 25, 2018 Tak. Kiedys juz sie zwiazalam z prawikiem... Jak chlop w tym wieku nie mial kobiety to ma mozg zatruty toksynami z gnijacych jaj i juz nic tego nie naprawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach