Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannna mloda

ktora suknia

Polecane posty

Gość pannna mloda

mam do wyboru 2 suknie , http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3198 pierwsza http://www.allegro.pl/item785127315_piekna_suknia_slubna_badz_ksiezniczka.html druga suknia nr 2 jest 5 razy tansza , uzywana , pierwsza jest 5 razy drozsza nowa , nie wiem na ktora sie zdecydowac , stac mnie na obie , oczywscie tansza zacheca ;) ale nie chce zalowac powiedzcie ktora bardziej Wam sie podoba ?

ale ta 2 juz jest sprzedana, mi podoba sie ta 2 do pierwszej trzeba miec idealna figure ale to jest moje zdanie

Gość wjjwjjw
A jaki dostałaś? wklej...

Gość prunia secca
najlepiej jak wkleisz zdjęcia sukienek na Tobie , mierzyłaś je ? będe powtarzać do znudzenia , suknie na modelkach wyglądają niekiedy lepiej niż na pannie młodej , ale też wiele sukien zyskuje na pannach młodych , dlatego widząc tylko zdjęcia modelek trudno jet doradzić ,to Ty musisz suknię poczuć

mnie się podoba ta druga, poza tym dziwi mnie mania na punkcie drooogich sukni Sottero na tym forum, a firm proponujacych suknie ślubne w bardzo różnych cenach jest ogrom przecież

Gość pannnamlodaa
obie suknie leza idealnie , nie mam zdjec bo w salonie nie mozna ich robic , sukienka maggie sottero lezy jak na modelce , z tym ze jestem nizsza troche , idealnie podkresla moje ksztalty , jest bardzo sexowana , ta z allegro tez dobrze lezy , jest bardziej dziewczeca , a zarazen mniej sexowna :/ ale cena przyciaga sukienka nie jest sprzadna ! jest nadla na sprzedaz , ja mam ciemna karnacje ciemne wlosy jestem szczupla , mam 163cm 49kg nosze rozmiar 34,

Gość gość
1 :)

Gość gość
Tzw 2 tez ladna ale w 2 mi sie dol nie podoba gdyby byl przerobiony troche to tez super :)

Gość pannnamlodaa
problem w tym ze ja nie wiem sama obie mi sie podobaja :(((( niezdecydowana jestem :/ boje sie zle wybrac

Gość gdgdgd
Zdecydowanie bardziej mi się podoba 2.

Gość jusaa
a mi pierwsza, piękna jest:)

Gość dsf
tylko 1. ale to dlatego ze mi sie nie podobaja suknia a´la bombka i gorsetowe z tylu.za duzo zdobien w pasie. 1 jest ciekawa asymetryczna cos w sobie ma. nie bedziesz kolejna ´ksiezniczka´jakich wiele.. jestes ladniutka,drobna,bedzie ciekawie lezec :)

Gość pannnamlodaaa
mozna ale szyta na wzor a nie orginalna sottero ;)