Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gilka

ZDRADA - pytanie do panów

Polecane posty

Gość gilka

Panowie, mam pytanie. Jakich błędów powinna unikać Wasza partnerka, aby uniknąć zdrady?

Gość gilka
A co to znaczy Patrzeć jak w obrazek? Być wierną? Podziewiać, chwalić, prawić komplementy?

Gość gilka
Cieślik nie chodzi o złotą regułe, bo wiem, że jej nie ma. Ale o jakieś drobne rady, które mgłyby pomóc. Nieraz popełniamy błędy, których nie jesteśmy świadomi, a moglibyśmy ich uniknąć.

Wszystko zależy od egzemplarza, jaki Ci sie trafił. Człowiek, w tym również facet( ;) ) albo ma zasady zasady albo ich nie ma.

wiem oco chodzi co bym nie obila zawsze jest cos nie tak staram sie niemam żadnych problemów łużkowych jestem otwarta na wszystko i nic to nie dało zdradzil mnie z pierwszą lapszą

najwazniejsza jest milosc jak kogos kochasz i on cie kocha tak bardzo to zdrady na 10000% nie bedzie

Unikaj rutyny w seksie i w życiu codziennym. Nie daj poznać się facetowi do końca. Spraw by musiał pozabiegać o twoje względy nim dostanie to co chce. Facet To nie laptop. Nie dostaniesz na niego nawet trzyletniej gwarancji :)

Gość gilka
Macie na pewno rację, że jeślii facet ma takie predyspozycje to i tak to zrobi. Ale właśnie czytałam taki artykuł, w którym było napisane, że zdrada zazwyczaj wynika z jakichś problemów w związku. To był artykuł napisany przez psychologa. Dlatego postanowiłam zapytać, co powoduje, że facet jest bardziej poddatny. Ja wiem, kiedy kobieta jest bardziej podatna - kiedy brakuje jej stabilizacji, pewności, poczucia bezpieczeństwa. A jak to jest u Was, panowie, bo wiem, że to nie są te same kryteria, co u kobiet?

najważniejsze to pilnować klucza od kłódki, bo jak samiec otworzy kłódke to zdejmie łańcuch z pałąka i poleci ruchać co popadnie

Gość gilka
Nie zgadzam się z dziubekkk, znam przypadki, gdzie dwoje ludzi bardzo się kochało, ale rutyna, codzienność, przepracowanie, bieg za pieniędzmi doprowadził do zaburzeń w relacjach i doszło do zdrady. Pojawił się ktoś inny, bardziej kolorowy, chwila zapomnienia, zauroczenie i stało się. Ta para dalej jest razem, ale cieżko było między nimi.

cieślik ---> Ja mam zdrowy rozsądek. Pytanie - czy warto ryzykować utratę wszystkiego, co jest cokolwiek warte w twoim życiu dla tych paru minut/godzin - ile tam komu potrzba ? :) Pytanie retoryczne ;)

masz racje moze mieć a domu wszysto ale co nie mozemy mieć to lepiej smakuje

w moim przypadku to sie spelnia swiata poza soba nie widzimy bardzo sie kochamy choc jestesmy ze soba okolo 6 lat

klon powinienes sie spodkac z moim mężem i zadać mu to pytanie czy było warto

Gość zzddrraaddaa
Nie ma sposobu-faceci nie odpuszczają jeśli trafia się okazja i jeszcze panienka na chodzie to do dzieła....facet to świnia -nie licz na to że znajdziesz wiernego -mozesz się jedynie oszukiwac że ten to jest tylko mój.

Gość gilka
dziubekkk- tylko pogratulować takiej miłości. Niemniej jednak uważam, że sama miłość nie wystarczy. A jak już dwoje ludzi razem mieszka to tymbardziej można wpaść w pułapkę nudy i rutyny ...

klon maz miał mnie dzieci które go uwielbiaja sex kiedy chciał dom ale czegos bylo brak teraz ma siebie i lale która wychodzi kiedy chce i wraca kiedy ma chęć

Gość mmiissiieekk
dziubekkk - sorry, ale nie do końca wierzę, że nie brak wam rutyny po 6 latach! chyba, że widujecie się raz na 2 tygodnie :) A jeśli częściej to proszę o radę, jak to robicie, że się nie nudzicie...

Nie trywializujmy problemu. Tu wcale nie chodzi tylko o seks. Gdyby tak było mężowie ganialiby wyłącznie do prostytutek i u nich zaspakajali swoje potrzeby. W pewnym okresie życia facet uświadamia sobie, że nie zdobędzie (wbrew młodzieńczym planom) nagrody Nabla, że nienawidzi swojej pracy i że nie ma o czym rozmawiać ze swoja żoną. Zaczyna sie kryzys wieku średniego. Szuka rozpaczliwie nowych doznań, nie tylko fizycznie ale i emocjonalnie.

Gość gilka
cieślik -> twój mąż kiedyś się zmęczy tą znajomością i zrozumie, co stracił. bo jak ma lalę co robi co chce to zaraz mu to zacznie przeszkadzać... może jeszcze nadejdzie dzień, kiedy będzie cię przepraszał, a wtedy to od ciebie bedzie zależeć jego przyszłość ...

bardzo dzięki podbudowałeś mnie ja niemam ochoty na skok w bok moze teraz jak jestem sama to ..........................